Ponte Preta x Sampaio Corrêa LIVE [HD]: Se, hvor du kan se det på tv og online

Ponte Preta og Sampaio Correa Tsar, i det tirsdag (01.) klokken 21h30 (Brasília-tid), i Moisés Lucarelli Stadium, i Campinas (SP), til 25. runde af brasilianske serie B mesterskab. Kampen sendes direkte på dagen PREMIERE.

Holdene går på banen denne tirsdag (01), til den 25. runde af Brasileirão; se hvordan du følger live på tv og internettet.

Fire point adskiller holdene på ranglisten, og begge søger at rehabilitere sig selv i ligaen. Ponte, på ottendepladsen med 36 point, kommer fra et 2-1-nederlag, fra et comeback, til CSA i sidste runde og så en serie på fem kampe falde uden at tabe.

Ud over afslutningen på uovervindeligheden fortsatte Macaca uden at vinde nogen direkte kamp i Série B. Der var indtil videre seks kampe med fem nederlag (América-MG, Chapecoense, Juventude, Cuiabá og CSA) og uafgjort (América-MG ).

Prøv nu at gentage sejren i første runde over Sampaio, en bund på det tidspunkt, for at bryde den skæbne og komme tættere på G-4, som i dag er fire point væk.

Tricolor-holdet taber derimod hjemme til Brasil de Pelotas med 1-0 og ønsker at tage udgangspunkt i den balancerede kage fra de hold, der er inde i G-4.
Med 40 point på tredjepladsen kan Tricolor forlade klassifikationszonen i tilfælde af nederlag til Ponte Preta. Med sejren ville Bolivia Querida åbne syv point i det rivaliserende spil.

Ponte Preta x Sampaio Corrêa: hvor du kan se, planlægge, programmere og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.

Hvor kan man se Ponte Preta vs Sampaio Corrêa i dag?

udsendelse: debut i hele Brasilien, fortalt af Júlio Oliveira og kommentarer af Carlos Eduardo Lino.