Polen – Italien Forudsigelser, forudsigelser og tips

Bwin tips og forudsigelserPolen – Italien forudsigelser

Polen – Italien Tips og odds. 11. oktober, 19:45 UEFA Nations League – Liga A – Tredje runde.

Forhåndsvisning af Polen – Italien

• Polen møder Italien i UEFA Nations League (UNL) igen efter to års venten, hvor de kun har vundet tre af de foregående 16 H2H'er (D7, L6). Polen har dog vundet seks (L1) af deres seneste syv kampe, fem med over 2,5 scorede mål og fire har set begge hold i nettet. Når det er sagt, i ni af Polens seneste 13 kampe har mindst ét ​​hold ikke scoret.
  • Hjemme er Polen ubesejret i seks kampe (G5, L1) og holder fire clean sheets. I hver af de fem kampe, der ikke endte målløse, scorede værterne først, og derudover scorede Polen mindst et mål ud over det 76. minut i alle fem.
  • Under 2,5 mål (W2, D3, L1) er blevet scoret i Italiens tidligere seks UNL-kampe i historien, inklusive de to UNL H2H (W1, D1). Hver af disse tre vundne/tabte kampe endte 1-0, hvor det afgørende mål kom to gange efter pause, inklusive Italiens UNL-sejr her.
  • I modsætning hertil har otte af gæsternes sidste ni kampe under EM 2024-kvalifikationskampagnen set mere end 3 mål, hvor Italien har vundet med mindst tre mål i de sidste tre. Desuden har hver af Italiens seneste fem sejre givet dem føring i HT 'til nul', inklusive sejren mod Moldova i midtugen.
  • Spillere at se: Kamil Grosicki (POL) scorede midtugens hattrick i første halvleg mod Finland. Han scorede også et kampvindende mål i den sidste UNL-kamp (9. september).
  • I mellemtiden scorede Francesco Caputo (ITA) i første halvleg på sin åbningskamp mod Moldova midtugen, men hans tre ligamål i denne sæson kom efter pausen.
  • Hot stat: Roberto Mancini har vundet 15 af sine 22 landskampe for Italien (68,18%). Det er den højeste procentdel blandt Azzurri-trænere med mindst 20 kampe i deres karriere.
Indbyrdes kampe: POLEN – ITALIEN
14.10.18 A L Polen Italien 0: 1
07.09.18 A L Italien Polen 1: 1
11.11.11 FI Polen Italien 0: 2
12.11.03 FI Italien Polen 1: 3
30.04.97 banheiro Italien Polen 3: 0