💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Frankrig Ligue 1
Dato: Lørdag den 27. august
Start: 19:00 BST
Sted: Stade Michel d'Ornano

Dette bliver Caens anden hjemmekamp i sæsonen. Den første var en femmåls thriller, da de besejrede Lorient. Ikke overraskende tabte de den næste kamp til Lyon, men ingen i klubben vil bekymre sig om at tabe til en potentiel mesterskabsudfordrer. Caen vil være vært for Bastia, og tankerne vil vende sig til en kamp, ​​klubben kan vinde.

Det samme kan siges om Bastia, der tabte på deres åbner til mestrene PSG, men let slog Lorient 3-0 på udebane. Bastia har et svagt forsvar i denne sæson, hvor de selv mod PSG kun har lukket ét mål ind og håber at gøre det igen og frustrere hjemmeholdet meget.

Caen mod Bastia: hoved til hoved

I de sidste to kampe her kom Bastia med et point, og det ville jeg være tilfreds med før kampen.

Selvom Caen ikke har vundet denne kamp i deres seneste fem kampe, har der for seks år siden været masser af uafgjorte kampe mellem dem.

Vi har kun set 5 mål i de seneste fire kampe, og vi skal forvente en lavscorende kamp med en langsom og forsigtig start baseret på tidligere kampe.

Caen v Bastia: Forudsigelse

Det er svært at se en vinder her, og det er bedst at satse på lave mål og en første halvleg, der vil udvikle sig meget langsomt. Anden halvleg kunne forbedres, men disse to hold kunne på dette stadie af sæsonen og uafgjort være tilfredse med uafgjort. For at være på den sikre side skal du tage dette tilbud væk inden for de første 45 minutter og fortsætte med forsigtighed.

Caen vs Bastia - Statistisk væddemål forudsigelse - Ligue 1 til 27. august 2016 Frankrig

Caen v Bastia: væddemålstips