💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

spansk liga
Dato: Lørdag den 31. oktober 2024
Starter kl. 17:30 UK / 18:30 CET
Mødested: El Sadar Stadium (Pamplona).

Efter et dobbelt nederlag i kalenderen vendte Osasuna tilbage til ligaen i denne sæson med tre kampe i træk uden at tabe. De har samlet 11 ligapoint indtil videre efter kun 5 kampe i deres form. Los Rojillos er vært for turneringen baseret på deres 1-0 hjemmesejr over Athletic Bilbao i den sidste kamp på kalenderen.

Atlético de Madrid er det eneste hold, der indtil videre opretholder et ubesejret løb i La Liga efter seks kampe. Indtil videre har holdet kun lukket ét mål ind i deres form og scoret et gennemsnit på 2,0 mål i den periode. Indianerne kommer på besøg efter en sejrsrække på to kampe efter en 2-0 hjemmesejr over Real Betis for sidste gang i denne sæson.

Indbyrdes Osasuna vs Atletico Madrid (h2h)

• Gæsten er ubesejret i de seneste fire kampe.
  • Værterne har kun registreret en af ​​deres seneste fem samlede sejre.
  • Det forrige møde gav Los Indios en 0-5 udesejr.
  • Begge hold har ikke scoret i deres seneste fem kampe.
  • Kun én af de seneste ti kampe endte uafgjort.
  • Værten har kun én sejr i de seneste seks kampe på hjemmebane.

Osasuna vs Atletico Madrid Forudsigelse

Osasuna vil forsøge at bygge videre på deres tre kampes ubesejrede løb i ligaen, men at besejre Simeone og hans mænd er lettere sagt end gjort. Med en stærk trup i hånden kan Los Indios være meget svært for hjemmeholdets forsvar at bevare kontrollen.

Hjemmeholdet udnytter feltfordelen i kampen, som er deres eneste ressource i næste kamp mod rojiblancos, på lørdag. Desuden har Atlético de Madrid ikke tabt nogen af ​​deres ligakampe indtil videre i deres kalender.

Med tilføjelsen af ​​Luis Suárez er deres angreb dannet af Llorente M og João Félix blevet fremhævet i midterzonen med et gennemsnit på 2,0 mål i kampagnen. Så tippet på over 1,5 mål tjener sandsynligvis formålet for spillere i målområdet.

Der er ingen tvivl om, at kampen tegner til at blive en fuldtidssejr på udebane. Det er dog mere sikkert at antage, at gæsterne vil vinde mindst én af kampens to halvdele inden for halvfems minutter. Derfor vil rådet til Atlético de Madrid om at vinde en af ​​halvdelene af konfrontationen formentlig være det bedste bud for spillere.