Olympique Marseille vs Porto LIVE [HD]: Se, hvor du kan se på tv og online

Olympique Marseille og Porto stå over for hinanden i dette Onsdag den 25. kl (Brasilien tid), på Vélodrome stadion i Marseille – Frankrig, for 4. runde af Gruppe C giver Champions League. Kampen bliver streamet af EI PLUS og TVI, Eleven Sports 1 (Portugal kl. 21:00).

Spillet er gyldigt for fjerde runde af Champions Leagues gruppespil, og vil være denne onsdag (25); se hvordan du følger live på internettet.

Porto havde endda en aftale lørdag den 21. november. Men man kan ikke engang klage over sliddet før duellen mod Olympique de Marseille. Efter to uger uden spil stod de over for den beskedne Fabril do Barreiro i deres debut i den portugisiske pokalturnering. Træningen har måske været mere krævende end mødet.

Han forsøgte bare at komme ind på banen og bekræfte sin favorisering. Han vandt 2-0 for at gå videre til næste fase af turneringen uden at ty til sit førstehold. Toni Martinez åbnede scoringen efter 46 minutter af første runde. I anden halvleg fuldendte Taremi scoringen. På den måde kunne en eventuel fysisk fordel, som Olympique de Marseille kunne være endt med at blive annulleret.

I det portugisiske mesterskab med 13 point (fire sejre, en uafgjort og to nederlag) indtager Porto den fjerde position på ranglisten. Det er seks point under Sporting, førende.

Olympique Marseille vs Porto: hvor du kan se, planlægge, planlægge og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.