💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

England – Premier League
Dato: Lørdag den 3. oktober 2024
Starter kl. 20:00 UK / 21:00 CET
Sted: St. James Park.

Fangsterne har været meget bedre end i slutfasen af ​​sidste sæson. De benyttede sig af pre-season og deltog i flere venskabskampe, og nu høster de frugterne. Indtil videre har de tabt et enkelt møde i 2019-20 på tværs af alle konkurrencer.

Clarets har dog næsten præcis den modsatte historie. De har formentlig taget sæsonpausen let og kan blive urolige af blot én venskabskamp mod Preston i perioden.

Og nu har de en 100% tabsrekord i ligaen og har fundet sig selv i bunden af ​​tabellen. Desuden er de også udeladt af Carabao Cup.

Når vi kommer videre, har Steve Bruces mænd også en god h2h-rekord på dette stadion over denne modstander.

Forvent derfor en god præstation fra Newcastle i denne weekend.

Newcastle vs Burnley: Indbyrdes (h2h)

• Sean Dyches mænd har i alt scoret ét mÃ¥l i deres foregÃ¥ende tre kampe.
  • Den sidste kamp var endt uafgjort, som fandt sted i februar i Ã¥r.
  • PÃ¥ dette spillested har hjemmeholdet en 100 % ubesejret rekord i de 21St. Ã¥rhundrede.
  • Kun én gang har hjemmeholdet undladt at score pÃ¥ denne bane siden 2000.

Newcastle vs Burnley: Forudsigelse

Magpies spillede uafgjort 1-1 på den sidste dag som gæster, mod José Mourinhos Tottenham. I en spændende kamp lå gæsterne 1-0 under det meste af kampen, inden de scorede en udligning på 90+7.º minut.

I mellemtiden tabte Clarets 1-0 hjemme i sidste uge til Southampton.

De har også en enkelt sejr gennem hele sæsonen i alle turneringer, og det var mod et lavere divisionshold. De havde også tabt tre af deres tidligere fire kampe og havde ikke scoret i deres sidste to kampe.

På den anden side havde deres modstandere vundet fire af deres foregående seks overordnede kampe og scoret i alt ti mål alene i de sidste tre kampe.

For at komme videre har de også en 100 % ubesejret rekord i h2h-ulykker på dette sted i løbet af de sidste to årtier, og de har holdt et rent bord i de sidste to møder her.

Med disse observationer i tankerne kan du forvente en sejr til Newcastle på lørdag.

Newcastle vs Burnley: Betting Tips

• Vinder af begge halvdele: Newcastle @ 1.75 (3/4)
  • Newcastle 0, +0,5 asiatisk handicap til 1,50 (1/2).

Leder du efter flere spil? læse alt Engelske Premier League forudsigelser her eller spring til vores hovedside side med fodboldtips.

????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.