Montpellier – Reims Gæt

Bwin tips og forudsigelserMontpellier – Reims forudsigelser

Montpellier – Reims Tips og odds. 25. oktober, 15:00 FRANKRIG: Ligue 1 – 8. runde.

Montpellier – Forhåndsvisning af Reims

• Med et gennemsnit på 3,60 mål pr. kamp i løbet af de sidste fem H2H i Ligue 1 (L1) på Stade de la Mosson, har dette Montpellier-Reims-opgør et stort potentiale for mål. Ydermere, med mindst ét ​​mål i det 70. minut eller senere i seks af Montpelliers syv ligakampe i denne kampagne, kunne denne kamp få sent drama.
  • Værterne er ivrige efter at komme godt fra start, i betragtning af at de har haft en et-måls føring hos HT i hver af deres tre hjemmesejre i denne sæson (L1), efter at have scoret åbningen inden for de første 20 minutter ved to lejligheder. Interessant nok har tre af deres sidste fem hjemmenederlag i L1 set åbneren scoret i præcis det sjette minut, inklusive deres sidste H2H i L1 her.
  • Reims jagter stadig deres første sejr (D2, L5) og står derfor over for deres værste Ligue (L1) start på en sæson i klubbens historie. Det er dog opmuntrende, at Reims i 12 tidligere H2H-møder i Montpellier i deres L1-historie har været en smule dominerende og returneret en rekord på: W6, D1, L5 – GF 21, GA 21.
  • Fans bør forvente tidlig handling her, da åbningsmålet er blevet scoret før det 20. minut i alle på nær én af gæsternes fire ture i denne sæson. Dette har også været tilfældet i hver af de sidste tre L1 H2H'er, der blev afholdt her. To tredjedele af de scorede/indkasserede mål i den periode kom før HT.
  • Spillere at se: Gaëtan Laborde har været Montpelliers topscorer i fire af deres seneste seks ligakampe. Reims unge El Bilal Touré var den første målscorer for sit hold i tre af deres sidste fire L1-kampe, der så ham score.
  • Sejrsrække: Montpellier er uden sejr i fem konkurrencedygtige kampe dømt af Willy Delajod (L1, L4), inklusive to nederlag til Reims i sidste sæson.
Heads-up spil: MONTPELLIER – REIMS
17/12/19 COU Reims Montpellier 1: 0
19,10,19 L1 Reims Montpellier 1: 0
24/02/19 L1 Montpellier Reims 2: 4
01.09.18 L1 Reims Montpellier 0: 1