💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Starter kl. 14:00 UK / 15:00 CET
Sted: Stade Saint-Symphorien.

Begge klubber har brug for pointene, når de mødes søndag eftermiddag. Metz er 18. og Reims 17. og de har 1 point imellem sig.

Det lokale hold tabte de første 3 kampe. Undskyldningen er dog, at det havde en meget vanskelig start at skulle møde allerede PSG, Lille og Monaco, disse hold kunne slutte i top 3 i denne sæson.

Den gode nyhed, hvis vi ser på nogle, er, at på trods af at Metz har tabt alle kampe indtil videre og ikke har scoret et eneste mål, har de kun lukket 3 mål ind, et i hver kamp, ​​hvilket viser os, at deres forsvar har fungeret meget. hårdt denne sommer og godt boret.

Reims fik en dårlig start med kun én uafgjort og to nederlag. De tabte hjemme til Lille og tabte derefter 1-0 i Angers. Problemet kan være, at klubben forsøger at kvalificere sig til Europa for første gang i 60 år. Holdet er med til at kvalificere sig til Europa League, hvor de slog schweiziske Servette med 1-0 i midten af ​​ugen, anden kamp er i næste uge, og de er måske heller ikke særligt fokuserede på denne kamp.

Metz vs Reims: head to head

• Sidste sæson endte denne kamp 1-1.
  • Reims har ikke slået Metz siden 2012 med 6 kampe.
  • Reims har ikke vundet i Metz i 15 år.
  • De sidste 3 ligakampe endte med under 2,5 mål.

Metz vs Reims: Forudsigelse

Reims er et anstændigt hold, men de mistede noget kvalitet i sommer, og de er ikke fokuseret på mesterskabet i øjeblikket, men de forsøger at kvalificere sig til Europa League.

Metz er balanceret i forsvaret med ringe kvalitet i angrebet, så vi tror på, at denne kamp vil være meget omstridt med få mål. At forudsige uafgjort efter 90 minutter er aldrig let, men vi støtter uafgjort ved pause med et lavt antal mål.

Metz vs Reims: væddemålstips:

• Pause: Korrekt score: 0-0 til 2,10 (11/10)