💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Champions League stilling
Dato: onsdag den 25. august 2024
Starter kl. 18:30 UK / 19:30 CET
Mødested: Huvepharma Arena (Razgrad).

Ludogorets er på en tre-kamps sejrsrække i denne sæson efter en 1-4 udesejr mod Cherno More i Bulgariens Purva Liga. De var mestrene i den liga i sidste sæson med en fordel på 13 point i forhold til deres slægtninge i tabellen.

Værterne besejrede Buducnost hjemme hos sidstnævnte med en score på 1-3 for at nå kvartfinalen i CL-stillingen i denne sæson.

FC Midtjylland fik i sidste sæson 82 point fra 36 ligakampe i Superligaen. De havde en 14-points føring over næstbedste i tabellen. Wolves var danske Superligamestre i sidste sæson efter at have tabt hjemme til Aalborg i sidste ligaopgør i sidste måned.

I slutningen af ​​sæsonen tabte ulvene point med tre sejrløse møder i deres sidste fem ligamøder. Siden da har den besøgende ikke spillet nogen større konkurrence på sin kalender, hvilket vil være en bekymring for rejsende.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Indbyrdes (h2h)

Holdene har ikke mødt hinanden før i nyere tid.

Ludogorets Razgrad vs FC Midtjylland Forudsigelse

Ludogorets' sejrsrække på skemaet vil øge deres chancer for at vinde kampen om halvfems minutter. At spille på hjemmebane vil give værten en fordel på banen, og det er mere sikkert for spillere at gå med en hjemmesejr i kampen for at få ordentlige afkast.

De danske kontingenter vil ikke trække sig tilbage mod værten uden kamp. De har gode rekorder på deres tidsplan for at være et stærkt landevejshold. Derfor vil BTTS sandsynligvis være nyttig for spillere, i betragtning af at der sandsynligvis er mere end 1,5 mål på halvfems minutter.