Ludogorets vs Ferencvaros – Forudsigelser, odds og væddemålstips

Den, der vinder denne kamp, ​​går videre til knockout-fasen af ​​UEFA Europa League (UEL), hvor Ludogorets i gennemsnit har scoret 3,6 samlede mål pr. kamp i UEL-gruppespillet indtil videre, og kun én af deres fem scoreløse kampe i pausen (HT: W1) , D1, L3), forvent et livligt spil her. Kun ét nederlag i deres seneste 14 konkurrencedygtige hjemmekampe vil være et moralsk boost for værterne (G9, D4, L1), som har tabt to af deres seneste tre H2H'er, selvom de har vundet de sidste 3-0. Som med H2H-sejren, er 15 af Ludogorets' sidste 16 hjemmesejre blevet opnået med et -1 handicap. Ferencváros er ubesejret i UELs to udebanekampe i gruppespillet denne kampagne (W1, D1), hvor begge kampe producerer to eller færre mål samlet. Imponerende nok har de ungarske mestre kun tabt én af deres seneste 11 konkurrence-udebaneture (G8, D2, L1) og scoret mindst to mål i syv af disse kampe. Besøgsrekorden i europæiske udebanekampe i gruppespillet er anstændig (W3, D1, L3) og faktisk bedre end deres hjemmerekord (D5, L3). Forvent dog ikke for mange mål: Ni af Ferencváros' seneste ti udekampe i UEL har produceret under 2,5 mål (kvalifikation inkluderet). spillere at se: Claudiu Keșerü scorede for Ludogorets i UELs sidste kamp – hans fire mål i gruppespillet kom efter pausen. Ferencváros har endnu ikke tabt hvornår Tokmac Nguen Flyttet op til holdet i denne sæson (G7, D1): han scorede i to af tre H2H'er. stat angreb: Det første mål er blevet scoret i det 15. minut i tre af Ludogorets' seneste fire hjemmekampe. Begge hold har scoret i anden halvleg i tre af Ferencváros' seneste fem udekampe. Det første mål blev scoret i det 20. minut i de foregående tre H2H'er.