Lorient - Nantes forudsigelser, forudsigelser og tips

⚽ Forudsigelser Lorient – ​​​​Nantes

Lorient – ​​​​Nantes Tips og odds. 8. november, 15:00 FRANKRIG: Ligue 1 – 10. runde.

Lorient – ​​Preview af Nantes

• Lorient ligger over de tre nederste i Ligue 1 (L1) på målforskel, efter at de kun har vundet en af ​​deres sidste otte ligakampe (G1, L2, L5), selvom tre af deres nederlag har været med enkeltmålsmarginer. Lorient, det eneste L1-hold, der stadig fører HT i denne sæson, scorede syv af deres 12 L1-mål efter det 60. minut. Det hjalp ham dog med at vinde to af de fem kampe, hvor han lukkede først ind (G2, L3), selvom han endnu ikke har vundet nogen af ​​de ligakampe, hvor han scorede det første mål (D1, L2).
  • Det er dog bekymrende, at Lorient ikke har vundet i de seneste syv L1 H2H (D2, L5). De har heller ikke vundet hjemme i de sidste tre L1-kampe (D1, L2), og de har tabt fem point efter at have scoret det første i to af disse kampe.
  • Nantes vandt kun én af de sidste seks L1-kampe (W1, L1, L4), og i fem af dem lukkede de mere end 2 mål ind. Forvent dog sen handling, da syv af Nantes' 13 "selvmål" i L1 kom ud over det 60. minut, med fem indkasserede i perioden 61-70, som ikke blev besejret i Nantes' L1-kampe (G6, D1).
  • Gæsterne er uden sejr på udebane denne sæson L1 (L1, L3) og har ikke formået at score mod HT i tre af disse fire kampe. Efterfølgende led de først (og tabte) i de sidste tre.
  • Spillere at se: Yoane Wissa har scoret sine sidste tre mål i L1-overtiden, dobbelt så mange som Lorients topscorer. I mellemtiden scorede Imrân Louza fra Nantes sine mål i L1 før HT og fra straffesparkspletten.
  • Interessant statistik: Lorient har holdt nullen i deres seneste 19 hjemmekampe i topkampen, selvom de kun har lukket 11 mål ind.
Heads-up kamp: LORIENT – NANTES
29.04.17 L1 Nantes Lorient 1: 0
15.10.16 L1 Lorient Nantes 1: 2
27.07.16 CF Lorient Nantes 0: 1