💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: Søndag den 11. oktober 2024
Starter kl. 19:45 UK / 20:45 CET
Mødested: Fadil Vokrri Stadion.

Dardanians er sammen med Moldova de dårligste hold i gruppen, og det er nyttigt for de to andre hold at score nemme point.

Ikke overraskende har Bernard Challandes' mænd endnu ikke vundet en kamp i konkurrencen og er også i bunden af ​​tabellen med kun et point sikret indtil videre.

De er også rangeret konsekvent, forholdsvis langt fra top 100 på FIF A-ranglisten, mens deres jævnaldrende på dagen normalt er i top 60.

Ydermere indikerer den seneste form også, at Dardanians er på en frygtelig række af præstationer, mens Matjaz Keks mænd har opnået imponerende resultater på det seneste.

Forventer formentlig, at Slovenien bliver det bedste hold på banen denne weekend.

De har dog kæmpet på udebane de seneste måneder, da Challandes' mænd gør god brug af deres hjemmekampe.

Forstå som sådan, at det ville være svært for Keks mænd at holde nullet denne søndag.

Kosovo mod Slovenien: indbyrdes (h2h)

• Dette er det første officielle møde mellem de to hold.

Kosovo vs Slovenien: Forudsigelse

Dardanians tabte 1-2 hjemme på sidstedagen mod Grækenland. Gæsterne havde taget kontrol over spillet fra start med et mål i 2North Dakota minut, og de forbedrede deres føring med endnu et mål tidligt i anden halvleg.

Hjemmeholdet returnerede et sent mål, men det var for sent.

I mellemtiden tjente Bojan Jokics anklager til en 4-0 hjemmesejr over San Marino. Resultatet var garanteret allerede før pausen, hvor værterne scorede tre ubesvarede mål.

De har vundet seks af deres tidligere ti kampe samlet og er ubesejrede i 12 af deres seneste 16 kampe. De rangerer også meget højere end deres kolleger.

På den anden side er Amir Rrahmani og hans drenge på en fem-kamps sejrfri streak i øjeblikket, og af disse fire har været nederlag. De har heller ikke vundet i Folkeforbundet indtil videre.

Slovenien er klar til at dominere begivenhederne denne weekend på Fadil Vokrri stadion.

Men forstå, at de er sejrsløse i 17 af deres tidligere 20 ture, mens deres modstandere er ubesejrede i 11 af deres tidligere 13 hjemmekampe.

Ydermere er Dardanians desperate lige nu, da endnu et nederlag nærmest ville dømme dem til nedrykning.

Med disse observationer i tankerne forventes mål at komme fra begge hold i denne runde.

Kosovo v Slovenien: væddemålstips

• Slovenien vinder begge halvdele @ 1,70 (7/10)