💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Sverige – Allsvenskan
Dato: mandag den 14. september 2024
Starter kl. 18:00 UK / 19:00 CET
Sted: Arena Guldfageln (Kalmar).

Forbered dig på, hvad der bliver en kamp med høje mål, hvor begge hold sandsynligvis vil ende med at finde bagsiden af ​​nettet i løbet af halvfems minutter på Guldfageln Arena.

Når Kalmar er vært for et af de fem bedste hold i Allsvenskan i sidste sæson, vil de helt sikkert håbe på, at resultaterne ikke går i deres favør. Men som hans h2h-historie antyder, er det usandsynligt, at værten vil trække sig tilbage uden kamp.

Kalmars fem-kamps sejrløse løb ender nu med uafgjort 1-1 ude mod Helsingborg sidste gang. Og at komme hjem efter to på hinanden følgende ture vil være en trøst for Nanne Bergstrand. I mellemtiden besøger Norrköping en 2-2 hjemmekamp mod Østersunds.

Kalmar vs Norrköping Indbyrdes (h2h)

• Gæsten har været ubesejret i tolv kampe.
  • Det forrige møde gav en 2-1 hjemmesejr til Beijing.
  • Fire af deres seneste fem opgør har set begge hold score.
  • Kun ét af de seneste fem møder endte uafgjort.
  • Værten har ikke vundet hjemme i fem kampe.

Kalmar vs Norrköping Forudsigelse

Som nævnt i åbningserklæringen lover kampen en højscorende affære med en sandsynlig BTTS om halvfems minutter. Grunden til, at vi understøtter disse statistikker i dette spil, er hovedsageligt på grund af h2h-historien mellem siderne.

I deres h2h-opgør har fire af de seneste fem kampe set begge hold score. Sammen med det har tre af deres seneste fem kampe produceret 2,5+ mål på fuld tid. Med disse karakteristika vil næste kamp formentlig også have samme resultater i Kalmar.

Kalmar er et hold, der ikke har vundet i fire h2h-kampe på hjemmebane. Derudover er Beijing 14 point foran det lokale hold i denne sæsons stilling. Så et væddemål uden uafgjort på Norrköping vil sandsynligvis give et anstændigt overskud.