💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Sverige – Allsvenskan
Dato: mandag den 2. november 2024
Starter kl. 18:00 UK / 19:00 CET
Sted: Olympia (Helsingborg).

Helsingborgs kamp fortsætter i Allsvenskan i denne sæson, da de falder til nummer 14 i tabellen med kun 22 point efter 25 kampe. Holdet er på en fire-kamps sejrløs række med kun én uafgjort og vil være vært efter et 3-2 udebanetab til Örebro sidste gang på programmet.

Malmøs ubesejrede løb i ligaen blev skadet tidligt, men de holdt deres føring intakt med 50 point efter 25 forsøg. Holdet kommer på besøg efter en 3-1 hjemmesejr over Göteborg som f.eks.

Helsingborg vs Malmø Indbyrdes kamp (h2h)

• Besøgende registrerer fire af de seneste fem samlede sejre.
  • Det forrige møde gav en hjemmesejr på 4-1 til Malmø.
  • Di Blae er ubesejret i de seneste fire kampe.
  • Kun én af de sidste 11 kampe endte uafgjort.
  • Begge hold har scoret i to af deres seneste fem kampe.
  • Hjemmeholdet vandt kun én sejr i de seneste 7 hjemmekampe.

Helsingborg vs Malmø Forudsigelse

Der er ingen tvivl om, at kampen har udviklet sig til en kamp med målscorer i løbet af de halvfems minutter, mens den har favoriseret det gæstende hold for de tre point, der blev erobret i konfrontationen. Helsingborg har kun vundet én af deres seneste fem kampe i showet, og det også i den svenske Cup.

Hjemmeholdet udnytter feltet, men en række på hinanden følgende sejre i de sidste fire forsøg er ikke god form for hjemmeholdet. Derudover topper Malmø tabellen og har en fordel på 28 point over de røde i ligatabellen i denne periode.

En udesejr på fuld tid vil sandsynligvis være spillernes bedste bud. Derudover vil tippet på mere end 2,5 mål også være en passende mulighed at overveje i kampen, givet at hjemmeholdet har et ustabilt forsvar på hjemmebane i kampagnen indtil videre i denne sæson.