Hamburger vil håbe på at lukke hullet til Bielefeld, når de gæster FC Heidenheim på Volksparkstadion.

• Begge hold scorede mĂĄl i deres to møder.
  • Holdene scorede tilsammen mindst 4 mĂĄl i deres kampe.
  • Den forrige kamp endte uafgjort 2-2.

Hamburger SV vs FC Heidenheim Forudsigelse

HSV vil se efter at toppe deres egne resultater fra sidste sæson i indeværende sæson. Det er klart, at de sætter sig selv i anden række for at forsøge at tjene oprykning tilbage til den bedste række.

Værten har vundet 8 kampe ud af 15 i denne sæson. Samtidig registrerede de 5 uafgjorte og 2 nederlag i samme periode. I de sidste fem kampe var Red Pants ubesejrede i fire af dem.

Desuden oplevede Dieter Hecking og hans drenge et overraskende tab til Osnabruck i deres sidste kamp i konkurrencen. Tabte 2-1 pĂĄ udebane, da det ikke lykkedes dem at nĂĄ uafgjort med 67% boldbesiddelse og 6 skud pĂĄ mĂĄl.

Værten skal møde et andet veloplagt hold, FC Heidenheim, som indtager fjerdepladsen i tabellen. Han noterede 6 sejre, 5 uafgjorte og 4 tab i sine 15 mesterskabsforsøg.

Yderligere tre point ville hjælpe gæsten med at flytte til tredjepladsen ved tabellen.

Udover det kommer holdet fra en sejr hjemme over Furth med stillingen 1-0 pĂĄ mĂĄltavlen. Furth missede et straffespark i de indledende minutter og gav Heidenheim alle tre point.

På hjemmebane har Hamburg ikke tabt nogen af ​​deres syv kampe i denne sæson. I mellemtiden har Heidenheim kun vundet én af deres 7 udekampe i denne sæson. Så det bliver ikke nemt for Frank Schmidt og hans mænd at slå de røde shorts på hjemmebane.

Derfor har Hamburger flere chancer for at vinde kampen pĂĄ halvfems minutter.