💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Belgien – Jupiler Pro League
Dato: mandag den 26. oktober 2024
Starter kl. 19:45 UK / 20:45 CET
Sted: Ghelamco Arena (Gent).

Gent har vekslet sejre og tab i de sidste kampe i skemaet (LWLWL), som viser værtens ustabile form. Han har hentet 9 point fra sine 9 ligakampe (3W 0D 6L) indtil videre i denne sæson i kampagnen.

Med deres ubesejrede opløb i ligaen i nyere tid udgør Genk en trussel for hjemmeholdet i opgøret. Der er samlet 13 point i samme periode med 3 sejre, 4 uafgjorte og 2 nederlag i kalenderen i denne sæson.

Gent vs Genk indbyrdes (h2h)

• Besøgende registrerer tre af de seneste fem samlede sejre.
  • Det forrige møde gav Gent en hjemmesejr på 4-1.
  • Begge hold har scoret i tre af deres seneste fem kampe.
  • Kun tre af de seneste ti kampe endte uafgjort.
  • Værten har kun én sejr i de seneste seks kampe på hjemmebane.

Gent vs Genk Forudsigelse

Gent har tabt tre af deres seneste fem ligakampe, som nævnt ovenfor. De bliver værter efter et 5-2-nederlag på udebane mod Cercle Brugge sidste gang på programmet.

I mellemtiden vil Genk fortsætte deres ubesejrede løb i deres sidste fire kampe i form. Holdet kommer på besøg efter en 2-1 hjemmesejr over folk som Charleroi i ligaen.

I værtens seneste fem kampe har begge hold scoret i fire af dem, med mindst 3 mål i hver af de fire kampe på halvfems minutter.

Tingene er heller ikke anderledes for Genk, da begge hold i de seneste seks kampe i kampagnen har scoret i hver kamp. Kun et af de seneste seks møder har produceret mindre end 3 mål i en kamp.

Derfor vil tippet til BTTS og Over 2,5 mål nok være kampens bedste bud, når det kommer til den store scoring, som mandagens opgør på Ghelamco Arena lover spillere.