💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Holland – Eredivisie
Dato: Lørdag den 16. januar 2024
Starter kl. 15:30 UK / 16:30 CET
Beliggenhed: Fra Oude Meerdijk (Emmen).

FC Emmen går igennem endnu en Eredivisie-kamp uden sejr i denne sæson. Værterne er på en tre-kamps taberrække i denne sæson efter et 4-0-tab på udebane til Heracles for sidste gang på deres program. De er boksesækken for resten af ​​denne sæsons hold i ligaen.

Vitesse ønsker at nå toppen i denne sæson. De havde 35 point på tredjepladsen, hvilket gav de to hold over sig. Gæsterne bør varme op med en sejrsrække på to kampe, inklusive en 1-0 hjemmesejr over Utrecht i den forrige kamp.

Ansigt til ansigt Emmen vs Vitesse (h2h)

• Tre af deres sidste fem kampe endte uafgjort.
  • Besøgende registrerer to af de seneste tre samlede sejre.
  • Begge hold har scoret i alle deres fem kampe undtagen Ă©n.
  • Det forrige møde gav Vitesse en hjemmesejr pĂĄ 3-1.
  • Kun Ă©n gang siden 2018 har et gæstende hold vundet sejren.
  • Holdene har i gennemsnit scoret 2,9 mĂĄl siden 2018.

Forudsigelse Emmen vs Vitesse

Spillet bliver til en højscorende affære på halvfems minutter. Værterne har i gennemsnit scoret et mål per kamp indtil videre i denne sæson i deres 16 forsøg. Men de har ikke været nærige med at lukke ind, efter at have scoret 41 mål i samme periode.

For et hold, der har scoret 27 mål i 16 kampe i denne sæson, er værternes gennemsnitlige tillæg en velkommen note til at tage de tre point ud. Så forslaget om over 2,5 mål vil sandsynligvis komme til nytte i kampmålsafdelingen.

Emmen har endnu ikke vundet nogen af ​​deres ligakampe i denne sæson, og den tendens ser ikke ud til at ændre sig foreløbig. Vitesse er i god form med en dobbeltsejr. Derfor er en udesejr på fuld tid sandsynligvis det bedste bud for spillere.