Elche – Celta Vigo Forudsigelser og tips

⚽ Forudsigelser Elche – Celta Vigo

Elche – Celta Vigo tips og odds. 6. november kl. 21. SPANIEN: LaLiga – 9. runde.

Forrige Elche – Celta Vigo

• Elche går ind i denne runde blandt en håndfuld klubber, der har vundet imponerende 50 % af deres La Liga (LL)-kampe som tabere (W3, D1, L2), mens de bevarer en perfekt rekord med tre sejre, der går ind til åbningen. overalt. Hans tre sejre blev også ledsaget af HT-ledere.
  • Men deres LL-hjemmekampe var virkelig en 'fortælling om to halvlege'. De har holdt et clean sheet i første halvleg (to clean sheets) i alle tre af LL's hjemmekampe, men et samlet 0-4 i anden halvleg truer med at ophæve enhver positiv start.
  • Celta de Vigo har ikke formået at vinde nogen af ​​deres syv LL-kampe som udebanefavoritter siden starten af ​​2019/20 (D3, L4). Efter ikke at have vundet på udebane mod nogen modstandere siden starten af ​​juli (D4, L3), hjalp holdet ikke deres sag ved at registrere maksimalt ét mål på hver af disse syv udeture.
  • På det seneste har scoringsproblemerne dog været endnu mere alvorlige. I alt kun to mål i deres sidste fem LL-kampe på tværs af alle stadioner, begge i anden halvleg, har set dem lukket ude i tre af deres fire nederlag i denne sæson, og disse tre nederlag inkluderer et HT-underskud.
  • Spillere at se på: Ved starten af ​​denne runde var Josan de Elche en af ​​seks spillere, der scorede sit holds åbner i back-to-back 2024/21 LL-kampe.
  • Celtas Santi Mina er den sidste mand til at score for klubben under et liga-nederlag. Interessant nok har halvdelen af ​​deres seneste seks udekampe i LL set deres hold lide et 2-1-nederlag.
  • Hot stat: HT-resultatet er blevet gentaget ved slutfløjtet i hvert holds sidste fem LL-kampe.
Heads-up spil: ELCHE – CELTA VIGO
03.03.15 LL keltisk vigo Elche 1: 1
26.09.14 LL Elche keltisk vigo 0: 1
01.03.14 LL Elche keltisk vigo 1: 0
29.09.13 LL keltisk vigo Elche 0: 1
19.02.12 LL2 Elche keltisk vigo 0: 2

SPANIEN: LaLiga – 9. runde