💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

tysk Bundesliga
Dato: Lørdag den 3. oktober 2024
Starter kl. 14:30 UK / 15:30 CET
Beliggenhed: Commerzbank-Arena (Frankfurt).

Eintracht Frankfurt startede den nye udgave af Bundesligaen med uafgjort 1-1 hjemme mod Bielefeld. Deres tidligere møde var på udebane, og de besejrede Hertha Berlin med en score på 1-3 på måltavlen.

Eagles var niende i ligaen i sidste sæson i tabellen. Hjemmeholdet er syv point efter det gæstende hold i tabellen, efter at have samlet 45 point i 34 kampe.

Hoffenheim havde til gengæld en pæn sæson i Bundesligaen og blev nummer seks i den samlede ligastilling. De startede den nye sæson med en sejrsrække i kalenderen.

Med 7 mål scoret i de to kampe indtil videre, forbliver Hoffenheim i en stærk position i Frankfurt-kampen. De kommer på besøg på baggrund af en 4-1 hjemmesejr over Bayern München i ligaen.

Indbyrdes kamp mellem Eintracht Frankfurt og Hoffenheim (h2t)

• Værterne er ubesejrede i deres seneste seks kampe.
  • Begge hold har scoret i fem af deres seneste seks kampe.
  • Det forrige møde gav en 1-2-sejr til Eagles.
  • Fire af de seneste ti kampe endte uafgjort.
  • Hjemmeholdet er ubesejret pĂĄ hjemmebane i de seneste fire kampe.

Forudsigelse Eintracht Frankfurt vs Hoffenheim

Begge sideopgør fik begge hold til at score i kampen. Det viser, at ingen af ​​dem har et solidt forsvar i ryggen. Heraf lukkede Frankfurt 2 mål ind, mens gæsteholdet lukkede 3 mål ind i samme periode.

Taget i betragtning, at holdene har et ustabilt forsvar, der ikke modstår deres angreb, kan vi forvente, at kampen ender med mange mål. Begge hold skal skabe mange chancer, indtil den store synger i kampen, så en BTTS vil også være nyttig for spillere.

Frankfurt udnytter hjemmebanefordelen i kampen og giver værten en lille fordel i forhold til Hoffenheim. Gæsten er i god form på udebane i betragtning af sidste sæsons præstation i Bundesligaen.

Det sikreste spil for spillere vil være at satse på en dobbelt chance for at favorisere Eintracht Frankfurt i kampen om anstændige afkast. Desuden har hjemmeholdet ikke tabt i de seneste fire h2h-kampe på hjemmebane, hvilket understøtter muligheden for en hjemmesejr i løbet af de halvfems minutter.