💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

den spanske liga
Dato: Lørdag den 12. september 2024
Starter kl. 15:00 UK / 16:00 CET
Mødested: Ipurua Municipal Stadium (Eibar).

Eibar sluttede på en 14. plads i tabellen i sidste sæson og afsluttede sæsonen med et 4-0 nederlag på vej til Villarreal i ligaen.

Deres form har inkluderet 11 sejre og 18 tab den sæson, men 8 af disse 11 sejre i alt er kommet på hjemmebane, så de forventer en stærk hjemmestart på denne sæson i La Liga.

Celta de Vigo var tæt på nedrykning, da de var nummer 17 i tabellen og undgik nedrykning med kun et point på deres form.

Med kun 7 sejre i alt og 15 nederlag ser gæsterne ikke ud til at være i stand til at vende udviklingen til deres fordel i næste kamp. Men en række rekorder i sidste sæson vil lade deres håb flyve indtil sidste minut i Eibar.

Ansigt til ansigt (h2h statistik) og tidligere møder

• Besøgende registrerer tre af de seneste fem samlede sejre.
  • Kun ét af de seneste ti møder endte uafgjort.
  • Hjemmeholdet har været ubesejret i seks kampe.
  • Det forrige møde resulterede i et målløst uafgjort resultat i Vigo.
  • Ni af deres seneste ti møder har ikke set begge hold score.
  • Værterne har kun tabt 4 af deres 12 hjemmekampe i alt.

Eibar vs Celta Vigo Forudsigelse

At spille hjemme vil give Eibar en lille fordel, da sidste sæsons hjemmepræstation har været en fornøjelig rejse med kun 8 nederlag fra 19 forsøg på hjemmebane. De har kun haft ét nederlag i deres seneste fem hjemmekampe i kampagneplanen.

Celta de Vigo havde til gengæld kun 2 sejre i 19 kampe i sidste sæson. Gæsten har kun scoret 15 mål i deres udekampe og har haft en tre-kamps sejrfri streak i deres udebaneprogram.

Med disse statistikker kan vi udlede nogle sandsynlige resultater på halvfems minutter. For det første tenderer konfrontationen mod en hjemmesejr. Men den dobbelte chance, der favoriserer Eibar, vil nok være det bedste bud på konfrontationen.

De himmelblå scorede heller ikke mange mål på udebane i sidste sæson. Dette kan føre til en defensiv tilgang fra deres side, som bringer os til toppen til det punkt, hvor Celta de Vigo scorer mindre end 1,5 mål i kampen.