💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Europa – Champions League-kvalifikation
Dato: onsdag den 26. august 2024
Starter kl. 19:00 UK / 20:00 CET
Beliggenhed: Brestskiy Regional Sports Complex (Brest).

Hjemmeholdet skulle arbejde hårdt for at nå anden runde. I deres første kamp giver Astana, Kasakhstans mestre, en reel forskrækkelse. Men det hviderussiske hold vandt kampen med en score på 6-3. Selvom de vandt den kamp, ​​opgav forsvaret mange idiotiske chancer og var heldige, at modstanderen ikke ramte.

De rødbrune hvide havde det let i deres indledende runde. De skulle spille ude mod de walisiske mestre Connah's Quay Nomads. De tog føringen i det spil og scorede et andet i 65º minut for at vinde kampen 0-2. Men hviderusserne skal ikke tages let på, især hvad angår angrebskraft.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Indbyrdes (h2h)

• Dette vil være den første direkte konfrontation mellem de to hold.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: Forudsigelse

Den bosniske klub er i øjeblikket på en sejrsrække i alle turneringer. De havde aldrig en udfordring i nationale konkurrencer, selv på udebane. På den anden side har hjemmeholdet lidt en række nederlag i det hviderussiske mesterskab. Så de er pressede, selvom de spiller på hjemmebane. Men vi kan forvente en festival med mål for den måde, han spillede på mod Astana.

For Maroons er dette den anden udekamp i deres europæiske kampagne. Afhængigt af deres præstation i det første spil, er der mulighed for, at de får denne. De fleste af hans gadekampe har været uafgjorte i de seneste uger. Så jeg vil vædde på, at spillet er uafgjort efter halvfems minutter og mål i begge ender af banen.

Dinamo Brest vs FK Sarajevo: spiltips