💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: Lørdag den 31. oktober 2024
Starter 15:00 UK / 16:00 CET
Sted: Turf Moor (Burnley).

Chelsea har haft en svær start på sæsonen, men det betaler sig at vinde i lørdagens engelske Premier League-opgør i Burnley.

The Blues kommer efter en rungende 4-0-sejr i Krasnodar og afsluttede en række af tre på hinanden følgende uafgjorte i alle turneringer.

Det vil være opmuntrende for Frank Lampard, at Hakim Ziyech endelig har sit navn på målsedlen, og folk som Timo Werner og Christian Pulisic går sammen for at fuldføre sejren i Rusland.

Chelsea besejrede Manchester United i sidste uge i Premier League og vil lede efter deres tredje sejr i sæsonen i 7 forsøg.

Burnley er en skygge af deres tidligere jeg og er blevet fanget på den forkerte side af bordet, hvor de har spillet uafgjort i 5 kampe indtil videre.

De tabte 1-0 til Spurs i sidste uge, og dette fremhæver endnu en gang deres problemer i scoringsafdelingen. Chris Wood mangler og har kun nået 1 mål indtil videre, mens angriberne Ashley Barnes, Jay Rodriguez og Michael Vydra endnu ikke har scoret et mål i denne sæson.

Derfor er Blues prissat lavt til 1,50 for at vinde på Turf Moor, mens de besøgende kan satse til 5,50.

Burnley mod Chelsea Indbyrdes

Der har været 12 Premier League-møder mellem disse to hold siden 2009, og Chelsea har en fremragende rekord med at vinde 8. Burnley har kun formået at vinde én gang, mens 3 er gået i stå.

I sidste sæsons kamp vandt Blues begge kampe, 3-0 på Bridge og 4-2 på Turf Moor.

I de sidste 6 direkte konfrontationer var der mere end 2,5 mål.

Og endelig vandt Chelsea 5 og trak den anden i de sidste 6 besøg på dette stadion.

Forudsigelse af Burnley vs Chelsea

Med en fremragende h2h-rekord og fremragende scoringsform på sin side, skulle han ikke lede længere end til en Blues-sejr på lørdag. Frank Lampards anklager har nogle problemer i det defensive område, men burde håndtere en offensiv enhed, der kun scorede 1 mål i denne sæson.

Ud over de gode muligheder for de blå på bænken, og hvis Lampard beslutter sig for at hvile Werner, åbner dette en mulighed for unge Tammy Abraham eller Olivier Giroud, og det er også tilfældet for Kai Havertz, som har en næsten lignende afløser i Pulisic . eller Mason Mount.

Vi kan også se, at kampene, der involverer Chelsea, åbnede i anden halvleg og 5 af de 6 udebanemål i denne sæson fandt sted i de sidste 45 minutter af kampen, og derfor er mere end 1,5 mål i anden halvleg en god clearing.