💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

England – Mesterskab
Dato: onsdag den 28. oktober 2024
Start kl. 20:45 UK/CET
Mødested: Vitality Stadium.

AFC Bournemouth er et af to hold, bortset fra Reading, som stadig er ubesejrede i denne sæson. Cherries vil være vært for uafgjort 1-1 ude mod Watford i sidste halvdel af spilleplanen.

Bristol City har en lille et-points forspring over værterne i den nuværende stilling. Holdet har ikke vundet i tre kampe efter en 1-1 hjemmekamp med Swansea i den foregående kamp. Robins tabte kun en af ​​deres syv ligakampe.

Indbyrdes kampe mellem Bournemouth og Bristol City (h2t)

• Kun Ă©t af de seneste fem møder endte uafgjort.
  • Besøgende registrerer tre af de seneste fem samlede sejre.
  • Det forrige møde resulterede i uafgjort 2-2 i Bristol.
  • Begge hold har kun scoret i to af deres seneste fem kampe.
  • Værten har kun Ă©n sejr i de seneste seks kampe pĂĄ hjemmebane.

Bournemouth v Bristol City spiltips

Bournemouths erfaring sidste sæson i Premier League hjalp dem med at fastholde et ubesejret løb i Championship denne sæson på deres kalender. De har ikke formået at score i kun én af deres syv kampe indtil videre på form.

Bristol City havde en imponerende h2h-historie mod Cherries indtil 2006. Nu hvor de har mødt hinanden igen efter 14 års pause i deres tidsplan, siges holdenes dynamik at have ændret sig dramatisk.

Værterne nyder hjemmefordel i kampen og har to uafgjorte og uafgjorte i deres tre hjemmekampe i denne sæson. Derudover er Robins også på en ubesejret række på udebane i ligaen i denne periode.

Baseret på disse statistikker vil hjemmeholdet sandsynligvis skabe flere muligheder i spillet med hjemmebanefordel og ligaerfaring. Rådet til Bournemouth om at vinde en af ​​de to halvlege vil sandsynligvis komme til nytte.

Kampen er ved at blive til en hjemmesejr på fuld tid. For at være sikker, vil no draw-væddemålet på AFC Bournemouth formentlig være det bedste bud for spillere til at få et anstændigt afkast på kampen.