💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Starter kl. 12:00 UK / 13:00 CET
Sted: Matmut Atlantique.

Søndagens frokostkamp vil se Bordeaux på en 13. plads mod Nice på en 10. plads.

Bordeaux har kun vundet én kamp indtil videre, som var mod Angers, på udebane, så de ser ud til at vinde deres første hjemmekamp i sæsonen.

Selvom klubben kom til dette uden sejr i deres sidste to kampe, endte deres sidste kamp med et 2-1-tab til nyoprykkede Lens. Mål ser ud til at være et problem for dem med kun 3 scorede indtil videre, selvom de kun har lukket 2 mål ind.

De var endnu ikke kommet ind i Lens-kampen for at score et mål, og Bordeauxs hold i denne sæson kunne bygges op omkring forsvaret, hvis det er tilfældet, er de måske ikke det mest attraktive hold at se.

Nice startede meget godt med 2 sejre i træk, men tabte nu to i træk. En af disse kampe var mod PSG, da de blev slået 3-0 hjemme.

Den anden gik til Montpellier i et 3-1 nederlag på udebane. Vil Nice være i stand til at vende tilbage?

Hvis det er tilfældet, kunne de rykke tilbage til top 8, men en Bordeaux-sejr ville få klubben til at overgå deres modstandere.

Bordeaux vs Nice: indbyrdes kamp

I sidste sæson endte denne kamp 1-1.

De seneste 6 på hinanden følgende kampe har haft mindre end 2,5 mål.

Nice har kun opnået én sejr i Bordeaux i deres seneste seks besøg, senest i 2018.

Bordeaux vs Nice: Forudsigelse

Begge hold har brug for en sejr, og det ser ud til, at det bliver en tæt kamp uden noget. Traditionelt bliver der scoret få mål, så en af ​​vores muligheder vil være at gætte pausens resultat, hvilket giver god værdi, og der kan vi have to muligheder.

Vores anden mulighed vil være at se mindre end 2,5 mål, historien peger stærkt på det. Selvom kampen kan være uforudsigelig, kan den tidlige start også tage højde for, at begge hold ikke vil spille jævnt fodbold, og derfor ser vi måske ikke mange angreb på mål. I to kan være glade for at nøjes med en plads.

Bordeaux v Gode væddemålstips

• Korrekt resultat ved pausen: 0-0 eller Bordeaux fører 1-0 til 2,50 (6/4) og 4,00 (3/1)