Benfica x Vilafranquense: Se, hvor du kan SE den portugisiske Cup LIVE

Benfica står over for Vilafranquense i det Søndag (13) kl. 17:30 (Brasília-tid), i Luz Stadium i Lissabon, for 4. runde af Portugal Cup. Kampen bliver streamet af SPORTTV i Portugal klokken 20:30.

Benficas rivaler er Vilafranquense denne søndag den 13. december i en kamp til ottendedelsfinalen i den portugisiske cup i 2024/2024-udgaven.

I den portugisiske Cup havde Benfica privilegiet af en sen debut tilbudt til hold fra elitedivisionen. Det åbnede sin deltagelse i tredje fase. Han stod uden for sit domæne over for lille Paredes. Han bekræftede sin favoritisme, men med en snæver sejr på 1-0. Samaris scorede i det 26. minut af første fase. Langt under de forventninger, der er skabt af de store investeringer, klubben har foretaget i signinger.

Dette har været standarden for Lissabon-holdet i denne sæson. Fortsæt med at køre en fælles kampagne inden for standarderne. Lidt tidligere end forventet. Torsdag den 10. december udlignede de 2-2 med Standard Liege i Belgien. Det lykkedes ham at kvalificere sig til anden runde, men kun som nummer to i gruppe D. Han havde 12 point (tre sejre og tre uafgjorte). To mindre end Rangers of Scotland, den anden klassificeret.

Selv i det portugisiske mesterskab har det ikke den forventede præstation eller resultater. Med 21 point (syv sejre og to nederlag) ligger den på andenpladsen på ranglisten. Det er to point under Sporting. Som rektor spillede de 15 point og vandt 12 (fire sejre og et nederlag) efter at have scoret 11 mål og lukket seks ind.

Benfica x Vilafranquense: hvor man kan se, planlægge, planlægge og de seneste nyheder, følg minut for minut i realtid.

BENFICA ER EN GANG: Helton, Gilberto, Otamendi, Jardel, Nuno Tavares, Gabriel, Pizzi, Pedrinho, Rafa, Gonçalo Ramos og Seferovic-