💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

venlige
Dato: torsdag den 8. oktober 2024
Starter kl. 19:45 UK / 20:45 CET
Sted: Kong Baudouin Stadion (Bruxelles).

Belgien vil igen være vært for elefanterne fra den vestafrikanske region til en international venskabskamp, ​​efter at deres sidste 2-timers møde resulterede i uafgjort 2-2 efter halvfems minutter.

De Røde Djævle vil køre en sejrsrække på 13 kampe på tværs af alle større turneringer på skemaet. De afsluttede deres sejrsrække med en 5-1 hjemmesejr mod folk som Island i den sidste kamp i UNL-turneringen.

Côte d'Ivoire eller Côte d'Ivoire vil finde sig selv på baggrund af et nederlag på udebane, på trods af at de har en sejrsrække på tre spil på deres kalender før dette nederlag. De var med i Africa Cup of Nations-turneringen sidste gang og blev besejret af Etiopien med en score på 2-1.

Indbyrdes kamp mellem Belgien og Elfenbenskysten (h2t)

• Holdene mødtes kun én gang, og resultatet blev uafgjort 2-2.

Belgien vs Elfenbenskysten Forudsigelse

De Røde Djævle var de rigtige favoritter ved sidste VM, og deres stærke trup, inklusive store navne som Romero Lukaku, Mertens, De Bruyne osv., kunne til enhver tid skabe et problem for modstanderens bundlinje. halvfems minutter.

Belgien har hjemmebanefordel i spillet, og blot tre nederlag i deres seneste 30 hjemmekampe på tværs af alle større turneringer på kalenderen understreger deres gode form i Bruxelles. Med deres bedste form siden 2014, er det usandsynligt, at de røde djævle falder i Elfenbenskysten som deres sidste h2h-møde.

Elfenbenskysten har haft to nederlag i deres seneste fem kampe på kalenderen. Holdet ankommer efter et nederlag på udebane, og Patrice Beaumelle har ikke meget tid til at genoprette sit hold fra det nederlag, især mod et hold fyldt med stjerner på hjemmebane.

Med det i tankerne vil det sikreste væddemål for spillere være en hjemmesejr til Belgien med et -1 handicap i form af overordnet form og holdstyrke. Ydermere er elefanterne mere fysiske i midten, hvilket indikerer færre mål. Derfor vil tippet under 3,5 mål være nyttigt i målområdet.