Augsburg har for nylig forbedret deres form og er derfor favoritter til at møde Fortuna Duesseldorf på WWK Arena.

• Augsburg-form: 15 kampe – 5 sejre – 5 uafgjorte – 5 tab – 20 point.
  • Fortuna Dusseldorf form: 15 kampe – 3 sejre – 3 uafgjorte – 9 tab – 12 point.

Værten har noteret tre af de seneste fem sejre i deres kampe.

Det forrige møde i januar 2019 gav Düsseldorf en 1-2 udesejr.

Værterne mangler endnu at vinde hjemme i et Bundesliga-opgør.

Begge hold har scoret mål i fire af deres seneste fem kampe.

Forudsigelse af Augsburg vs Fortuna Düsseldorf

Med en spændende 2-4 slog Augsburg Hoffenheim i den sidste ligakamp på udebane. Det markerede hans femte ubesejrede ligakamp i denne sæson.

Augsburg vil også være glad for at tage hjem, da de er stærkere på hjemmebane. Selvfølgelig har tre af deres fem kampe i alt været hjemme.

Plus, de er på en to-spils sejrsrække på deres eget græs. Derfor bliver det sværere for Düsseldorf at overvinde værterne i hjemmebanefordelen.

I mellemtiden vil Fortuna Dusseldorf lede efter de tre point for at klatre i mesterskabet. Derfor kan vi forvente, at begge hold forsvarer sig godt og formentlig producerer mindre mål i opgøret.

På den anden side var Düsseldorf vært for RB Leipzig i den forrige kamp, ​​som endte med et 0-3-nederlag til værterne. På det seneste var det deres tredje tab i fem kampe uden sejr.

Derudover har det gæstende kontingent kun vundet én af otte udekampe indtil videre i denne sæson.

Derfor er det sandsynligt, at værten får kampens tre point.

Desuden scorede Augsburg 24 mål og lukkede 28 mål ind i processen efter 15 ligakampe. I mellemtiden registrerede Düsseldorf kun 16 mål i 15 kampe, men lukkede 32 mål ind i samme periode.

Derfor vil holdene højst forsvare i kampen. Gæsten finder nok heller ikke bagsiden af ​​nettet i kampen. Derfor bliver der formentlig mindre end 3,5 mål på halvfems minutter.