💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

spansk liga
Dato: Lørdag den 31. oktober 2024
Starter kl. 15:15 UK / 16:15 CET
Mødested: San Mamés Stadium (Bilbao).

Athletic Bilbao spiller til det yderste med en sejr eller et tab, da de ikke har uafgjort i denne sæson. Værten har 2 sejre i de 6 kampe han spillede i ligaen, en af ​​dem i de sidste fire kampe i kalenderen. De vender hjem efter et 1-0-nederlag mod Osasuna sidste gang i denne sæson.

Sevilla er på en tre-kamps sejrløs række i ligaen, inklusive et sent dobbeltnederlag. Med 2 sejre og 2 tab har besøgende en blandet form i denne sæsons kampagne. De er blot et point foran værterne i tabellen. Palanganas besøger efter et nederlag hjemme til Eibar med 1-0 i den sidste spanske ligakamp på deres kalender.

Indbyrdes Athletic Bilbao vs Sevilla (h2h)

• Gæsten er ubesejret i de seneste tre kampe.
  • Det forrige møde gav Los Palanganas en 1-2-sejr.
  • Værterne har kun noteret to af deres seneste fem samlede sejre.
  • Begge hold har scoret i fire af deres seneste ti kampe.
  • Kun Ă©n af de sidste 17 kampe endte uafgjort.
  • Gæsten har haft succes ved to af sine tre seneste besøg.

Athletic Bilbao vs Sevilla Forudsigelse

Bilbao er et point efter gæsterne i ligaen. Derudover har værten tabt tre af sine seneste fire kampe i denne sæson. Værten udnytter feltet i spillet, men vil næppe udnytte sin dårlige form i mesterskabet.

Sevilla har også oplevet et dyk i form i denne sæson. En tre-kamps sejrfri streak på skemaet vil holde dem tilbage, men Los Palanganas kan komme tilbage. Derudover forblev den besøgende ubesejret i de sidste tre h2h-møder med værten.

For at gøre ondt værre for hjemmeholdet tog Sevilla de tre point i to af deres seneste tre besøg i h2h-historien mellem de to hold. Baseret på disse statistikker kan vi forvente, at spillet vil favorisere den rejsende med halvfems minutter.

Den dobbelte chance, der favoriserer Sevilla, vil sandsynligvis være det bedste bud for spillere. Bortset fra det, vil tippet på over 1,5 mål også være praktisk til at generere anstændige afkast, da vi kan forvente et par mål på halvfems minutter baseret på hans seneste h2h-historie.