💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

den spanske liga
Dato: Søndag den 18. oktober 2024
Starter kl. 13:00 UK / 14:00 CET
Mødested: San Mamés Stadium (Bilbao).

Med tre point hver har Bilbao og Levante sikret sig en plads nær bunden af ​​tabellen i starten af ​​den nye sæson. Begge hold har vist lignende form (LLWL) indtil videre i denne periode, og det vil sandsynligvis være svært at finde en klar vinder fra begge sider.

Bilbao afsluttede deres tabsrække i denne sæson med et 1-0 ude-nederlag til Alavés i deres forrige ligakamp. I mellemtiden spillede Levante hjemme i den sidste ligakamp og tabte til Real Madrid med en scoring på 0-2.

Indbyrdes Athletic Bilbao vs Levante (h2h)

• Værterne er ubesejrede i deres tidligere tre kampe.
  • Begge hold har scoret i fire af deres seneste fem kampe.
  • Kun Ă©n af deres seneste 21 kampe endte uafgjort.
  • Det forrige møde gav Bilbao en 1-2-sejr.
  • Værten har noteret otte af de seneste ti samlede sejre.
  • Besøgende havde kun succes i et af de sidste seks besøg.

Forudsigelse Athletic Bilbao vs Levante

Bilbao nyder godt af feltfordelen i spillet og har brugt det flittigt mod Levante i de fleste af deres sidste h2h-kampe på dette sted. Det giver hjemmeholdet en lille føring forud for deres næste hjemmekamp på søndag.

Derfor vil den dobbelte chance, der favoriserer begge hold, sandsynligvis være det bedste bud for spillere, da kampen er ved at blive nogens spil på Estadio San Mamés.

Levante har været mere åbne over for modstandere i denne sæson, og de otte indkasserede mål i fire kampe viser tilstanden af ​​deres ustabile forsvar. I mellemtiden har Athletic Club været mere defensiv med kun 5 indkasserede mål i samme periode.

Dette vil give værten mere selvtillid til at skabe muligheder i mødet. Selvom deres angreb er betydeligt lave, vil de støde på mere effekt end besøgende med deres defensive struktur. Derfor vil tip for mere end 1,5 mål sandsynligvis være en ideel mulighed for spillere.

Derudover er de to hold i lignende form, hvilket naturligvis vil se dem begge finde bagsiden af ​​nettet om halvfems minutter. Deres seneste h2h-møder antyder også muligheden for en BTTS, og til odds 2,00 er det ikke en afgørende faktor i kampen.