💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

tysk Bundesliga
Dato: Lørdag den 17. oktober 2024
Starter kl. 17:30 UK / 18:30 CET
Sted: Schuco Arena.

Bayern er i fare nu efter nederlaget til Hoffenheim. De formåede en 4-3-sejr over Hertha for at komme med et statement, men det var stadig ikke på det niveau, vi forventer af en 3-points sejr nu.

Og det er i dette scenarie, at Die Blauen dukker op, et hold, der først rykkede op til første division i slutningen af ​​sidste sæson. De frustrerede og beslutsomme bayere burde have en feltdag mod denne ringe modstander.

De har også en imponerende h2h rekord mod denne modstander gennem årene (som det er tilfældet med næsten alle hold i Tyskland).

Forventer formentlig en storsejr fra Bayern München denne lørdag.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: indbyrdes kamp (h2h)

• Sidst de to stod over for hinanden på banen, havde de forsvarende mestre en 0-1-sejr.
  • De havde også vundet otte af deres tidligere ni kampe.
  • Siden 1997 har han kun tabt to gange mod sin rival.
  • I de sidste 14 år har værterne aldrig scoret et mål på dette stadion.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: Forhåndsvisning

Uwe Neuhaus' mænd tabte 1-0 på udebane på sidstedagen, mod Werder Bremen. Efter at hjemmeholdet fik et mål afvist den 20º minut af VAR gjorde de op for det med endnu et mål syv minutter senere og holdt føringen indtil slutfløjt.

I mellemtiden klarede Hans-Dieter Flicks anklager en 4-3-sejr hjemme i sidste uge mod Hertha. I en angrebsmesterklasse scorede Robert Lewandowski alle fire mål for de regerende europamestre. Faktisk satte han vinderen til 90+3.rd minut.

Fremover er bayerne let det bedste hold i verden i øjeblikket, og de er fast besluttet på at gentage sidste sæsons heltegerninger igen.

De står over for et nyligt forfremmet hold uden topflyvningserfaring. Og umiddelbart er det et ujævnt spil.

Ydermere har Flicks mænd også en dominerende h2h rekord mod denne modstander. De vil forsøge at præstere en upåklagelig præstation og i processen forsøge at slette mindet om Hoffenheims nederlag.

Med de observationer in mente burde Bayern München sikre sig de tre point, og det også med stor stil.

Arminia Bielefeld vs Bayern München: tip om væddemål

• Bayern München -1.5 Asian Handicap @ 1.60 (3/5)
  • Over 2,5 mål af Bayern München-holdet til 1,60 (3/5).

Leder du efter flere spil? læse alt Tyske Bundesliga forudsigelser her eller spring til vores hovedside side med fodboldtips.

????Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.