💡Direkte kilde fra LEAGUELANE.com. Besøg deres link for daglige rentable tips PREMIUM FORUDSIGNINGER.

Dato: torsdag den 1. oktober 2024
Starter kl. 15:00 UK / 16:00 CET
Mødested: Yerevan Football Academy Stadium.

Efter to på hinanden følgende kampe afgjort i overtiden, vil Ararat-Armenien modtage det serbiske kontingent i Jerevan.

I kvartfinalen mødte hjemmeholdet Fola på hjemmebane, som endte uafgjort 3-3. I overtiden scorede de et mål for at tage føringen i kampen. De mødte Celje i semifinalen, som var en målløs uafgjort på halvfems minutter og en lignende 1-0-score i slutningen af ​​den forlængede spilletid.

Efter at have tabt Champions League-kvalifikationens semifinale, vil Crvena Zvezda prøve lykken i Europa League-kvalifikationsfinalen ved direkte placering. De nuværende Superligamestre kommer på besøg efter en sekvens af to på hinanden følgende sejre i den nye udgave af mesterskabet.

Ararat-Armenien vs Red Star Beograd Forudsigelse

Ararat mod Armenien har vist en mere defensiv spillestil i EL-kvalifikationen i denne sæson, og uafgjorte XNUMX-minutters back-to-back er et klart bevis på den tendens. Hjemmeholdet har en fordel på jorden, men styrken på deres hold er måske ikke nok til at rumme Røde Stjerne Beograds angreb i kampen.

Crvena Zvezda gik direkte til finalen i turneringen. De har en sejrsrække i de sidste to kampe i deres nationale mesterskab. Begge sejre resulterede i clean sheets, så vi kan regne med, at gæsterne kvalificerer sig til Europa League i denne sæson.

Baseret på statistikken ovenfor, vil du sandsynligvis se færre mål i spillet. Kampen tegner til at blive et lavmålsspil, og 3,5 mål ned er nok det bedste bud for spillere. Derudover vil fuldtidssejren på udebane også hjælpe spillere med at få ordentlige afkast fra kampen på Yerevan Soccer Academy stadion.