AaB har vist blandet form i denne sæsons kampagne, efter at have hentet 8 point fra fem kampe (2W 2D 1L) i kalenderen. Værten er ubesejret i de seneste to ligakampe.

Vejle har været på udkig efter topplaceringen efter oprykning, hvilket lover godt i klubben i den nordlige by. De er ubesejrede i deres sidste fire kampe i kampagnen.

AaB Aalborg vs Vejle Head to Head (h2h)

• Deres seneste fire generalforsamlinger er endt uafgjort.
  • I to af deres seneste tre møder har begge hold scoret.
  • Værten er ubesejret i de seneste elleve kampe.
  • Gæsten har kun noteret Ă©n af de seneste fem sejre i det generelle klassement.

Forudsigelse AaB Aalborg vs Vejle

Aalborg er to point efter oprykkerne i ligastillingen, hvilket sandsynligvis vil holde dem tilbage inden deres næste kamp. De er værter efter en 1-2 udesejr mod FC København for sidste gang i deres kalender.

Vejles slagrække har været utrolig for et oprykkerhold, og hans tilbagevenden til Superligaen er blevet godt varslet af Constantin Galca og hans hold. Holdet kommer på besøg på baggrund af en 3-2 hjemmesejr over Lyngby i ligaen.

Gæsteholdet er voldsomt i angrebet og har 12 mål i 5 ligakampe. Han lukkede dog stadig 9 mål ind i samme periode. Derfor er deres forsvar ikke uden for banen for værten, og de røde har haft det svært i deres tidligere to udekampe.

Baseret på disse statistikker kan vi forvente, at begge hold finder bagsiden af ​​nettet inden for halvfems minutter. Derfor vil BTTS-forslaget sandsynligvis opfylde spillernes behov. I betragtning af at gæsterne har et lavere målgennemsnit på udebane, er det sandsynligt, at de vil se mindre end 3,5 mål i kampen.