💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Eredivisia holandesa
Data: diumenge, 4 d'octubre de 2024
Comença a les 13 h al Regne Unit
Lloc: Koning Willem II Stadion, Tilburg.

L'Eredivisie holandesa es reprèn aquest cap de setmana amb partits de quarta volta i un dels enfrontaments més interessants tindrà lloc a Tilburg.

Willem II, la sorpresa més gran de la campanya anterior, donarà la benvinguda al Feyenoord en forma. Els visitants van tenir una bona obertura i van acumular set punts en els tres primers partits, a només dos punts del líder i campió del títol, l'Ajax Amsterdam.

També s'espera que els amfitrions tinguin problemes de forma física menors després de participar als playoffs de la Lliga Europa. Aquell viatge no va acabar amb èxit per a Willem II.

Els amfitrions són grans perdedors en aquest enfrontament, que actualment té un preu alt a les 4,00 per guanyar el partit.

Willem II vs Feyenoord cara a cara

El Feyenoord va derrotar a Willem II les dues vegades en la temporada anterior de l'Eredivisie. El resultat en aquest recinte va ser 1-0 a favor, 2-0 a Rotterdam. Les estadístiques de tots els temps també estan a favor, ja que han guanyat 34 de 52 partits i només han perdut deu.

Cinc dels set últims partits cara a cara entre aquests oponents van acabar a més de 2,5 FTZ.

Les estadístiques de Willem II no són gaire dolentes quan es tracta d'aquest estadi, incloent set victòries, sis empats i dotze derrotes.

Predicció Willem II vs Feyenoord

Com s'ha esmentat anteriorment, Willem II no es va classificar per a la fase de grups de la Lliga Europa. Després de la seva primera victòria contra el Progres Niederkorn, els Glasgow Rangers els van derrotar sense pietat i els van superar a casa. Els gegants escocesos van aconseguir una fàcil victòria per 4-0 a Tillburg. Això, òbviament, va tenir un gran impacte en la confiança de l'equip, ja que el següent partit de l'Eredivisie contra l'Emmen va ser pobre, i va acabar 1-1 FT.

El Feyenoord, en canvi, només ha tingut una petita baixada fins ara (1-1 contra el Twente). Un any més, el punt fort de l'equip és l'atac, ja amb set gols. Steven Berghuis va ser literalment imparable la temporada passada i també en va obrir una de nova d'una manera fantàstica.

El davanter, de 28 anys, ja ha marcat 4 gols i hi ha moltes possibilitats que diumenge torni a la porteria. Donem suport al Feyenoord per aprofitar la crisi de Willem i aconseguir punts.