West Ham vs Fulham Prons, prediccions, probabilitats

logotip

La ratxa invicta de quatre partits del West Ham a la Premier League va acabar el cap de setmana passat amb el Liverpool. Els Hammers van caure 2-1 després d'agafar una avantatge primerenca. Ara, l'equip de David Moyes rebrà dissabte el Fulham, rival de Londres, en un gran enfrontament de sis punts entre els clubs.

L'equip de Moyes pot estar en una ratxa de quatre partits invictes a la lliga, però encara té només vuit punts dels 21 possibles. Estan cinc punts per sobre dels tres baixos. A partir de la mala actuació dels equips de la part inferior de la taula, el West Ham podria mantenir el seu estatus de Premier League a causa dels tristos totals de punts acumulats pels equips per sota d'ells a la classificació.

El Fulham aconsegueix la seva primera victòria a la Premier League de la temporada dilluns a la nit contra el West Brom. Va ser un gran partit de sis punts i els Cottagers van sortir de la zona de descens gràcies a la victòria. L'equip de Scott Parker va anotar només quatre punts dels 21 possibles. Una victòria contra el West Ham donaria temps al Fulham per respirar, però no massa.

L'última vegada que West Ham i Fulham van jugar a la Premier League va ser la campanya 2018-19. West Ham va guanyar els dos partits per un marcador combinat de 5-1. El West Ham pot continuar amb la seva excel·lent forma davant el Fulham?

Cuotes d'apostes West Ham vs Fulham

El West Ham té una ratxa de dos partits sense derrota a l'estadi de Londres. Van treure quatre punts d'un possible nou a casa. Després d'una derrota per 2-0 davant el Newcastle United, el West Ham va vèncer per 4-0 al Wolverhampton Wanderers abans d'empatar 1-1 amb el Manchester City. El West Ham té una diferència de +2 gols a casa, amb cinc gols marcats i tres rebuts.

La forma de Fulham a la carretera ha estat terrible. Els Cottagers només han tret un punt dels nou. L'empat es va fer en l'últim partit fora de casa contra el Sheffield United, a Bramall Lane, per 1-1. La forma defensiva del Fulham a la carretera no ha estat tan dolenta com podria haver estat. Va permetre als rivals sis gols fora de casa, mentre van marcar quatre gols. Només una vegada a la carretera s'ha mantingut el Fulham sense gols.

L'última vegada que aquests equips es van enfrontar al London Stadium la 2018-19, els Hammers van aconseguir una victòria per 3-1. Els Hammers portaven 2-1 al descans. Javier Hernández, que fa temps que ha deixat el West Ham, va marcar per anul·lar una vaga de Ryan Babel. Issa Diop i Michail Antonio van marcar per al West Ham per ajudar-los a guanyar la victòria.

Notícies de l'equip West Ham vs Fulham

Parker té quatre jugadors a la llista de discapacitats a Craven Cottage. L'entrenador ha de quedar sense tres d'aquests jugadors. Neeskens Kebano es recupera d'un cop i podria tenir un paper important en el partit de dissabte. Mentrestant, Kenny Tete, Terence Kongolo i Joshua Onomah queden exclosos de la plantilla.

Parker també està sense Aboubaker Kamara a causa d'una sanció amb targeta vermella. No estarà disponible per a la selecció fins després del descans internacional. Parker necessita el seu màxim davanter Aleksandar Mitrovic a l'alineació per ajudar el Fulham a aconseguir els tres punts. Mitrovic va marcar només dos gols en set partits, el mateix que el davanter Bobby Reid.

El West Ham només té un problema de lesió abans del partit de dissabte. El davanter Michail Antonio està de moment baixa per una lesió a la cuixa. L'Antonio no té una data de retorn fixada de moment. Antonio és el líder conjunt del departament de gols del West Ham amb tres atacs. Està empatat a gols amb Jarrod Bowen.

El migcampista Pablo Fornals suma dos gols i dues assistències en set partits. Va reclamar el gol del West Ham contra el Liverpool el cap de setmana passat. El West Ham no va poder igualar la força ofensiva del Liverpool en el partit a Anfield. No haurien de tenir aquest problema contra el Fulham.

Predicció West Ham vs Fulham

Els dos equips marcaran: APOSTEU ARA

Els tres partits de lliga consecutius del West Ham van acabar amb els dos equips marcant gol. El West Ham va demostrar ser un bon equip en atac, però també va rebre gols. Tres dels últims sis partits de lliga del Fulham han acabat amb els dos equips encertant la porteria. L'última vegada que aquests equips es van enfrontar al London Stadium, tots dos van marcar gols.

Jarrod Bowen marcarà en qualsevol moment: APOSTA ARA

Jarrod Bowen, de 23 anys, s'ha convertit en un jugador fiable de la Premier League des que va arribar de Hull City. El davanter va marcar tres gols en set partits amb el club. De mitjana, un gol cada 199 minuts de lliga de futbol. Moyes situa a Bowen al costat dret del mig camp i probablement s'enfrontarà a ell des del començament dissabte. Amb Antonio fora de joc, Bowen podria proposar un gol quan els equips es trobessin. Bowen va jugar contra el Fulham quatre vegades en la seva carrera i va marcar tres vegades.

Més de 2,5 gols marcats: APOSTA ARA

Cinc dels últims sis partits de lliga del West Ham han acabat amb més de 2,5 gols marcats. Això inclou la derrota del cap de setmana passat davant el Liverpool a Anfield. Els Hammers han marcat 13 gols a la lliga aquesta temporada, amb una mitjana d'1,9 gols per partit. Van encaixar 10 vegades, amb una mitjana d'1,4 gols per partit.

El Fulham ha disputat quatre dels seus últims set partits de lliga amb més de 2,5 gols marcats. La defensa dels Cottagers va lluitar durant gran part de la temporada, tot i que sembla que ha millorat recentment. El motiu de la millora probablement es deu a la qualitat de la competició.

L'última vegada que aquests equips van jugar al London Stadium, el West Ham va aconseguir una victòria per 3-1 amb més de 2,5 gols marcats. Els Hammers han de guanyar dissabte a la nit contra el Fulham a casa per passar tres punts per sobre de la zona de descens. El West Ham pot haver-se despistat el cap de setmana passat contra el Liverpool, però està preparat per tornar al rècord invicte a costa del Fulham.

Ofertes d'apostes West Ham vs Fulham

Logotip de Sportsbet.io

Täglicher Preis Boost

Sei dabei und sichere dir Top-Quoten i super Angebote. T&C 18+

Sol·licitud d'oferta Logotip de Bet365

oferta de carrera

Torna un guanyador a 4/1 o millor i guanya una aposta sense risc a la propera cursa ITV en directe (fins a 50 £) a bet365. L'oferta s'aplica a la primera aposta individual realitzada. S'aplica només als mercats de probabilitats guanyadores fixes en cada direcció i als mercats amb condicions puntuals millorades. S'apliquen restriccions d'apostes i termes i condicions. Només clients nous i aptes.