💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Lloc: Mandemakers Stadium, Waalwijk.

La batalla dels lluitadors és aquest dissabte a la nit a Waalwijk, on el RKC acull l'Sparta Rotterdam.

A jutjar des dels primers dies, aquests dos equips estaran molt implicats en la batalla del descens a l'Eredivisie.

Si la temporada anterior no hagués estat suspesa, el RKC ja hauria estat membre de l'Eerste Divisie.

Sembla que l'equip va una mica millor aquesta vegada, després d'haver acumulat cinc punts en set partits.

L'Sparta Rotterdam és una de les decepcions més grans fins ara, en estar a la zona de descens.

Malgrat això, les probabilitats són lleugerament a favor teu, amb un preu de 2,40 per guanyar aquest partit.

RKC Waalwijk vs Sparta Rotterdam cara a cara

El RKC Waalwijk s'ha enfrontat a l'Sparta Rotterdam 38 vegades en el passat. El seu balanç és gairebé negatiu, havent guanyat 14 partits i perdut 15.

No obstant això, la situació en aquesta localitat els treballa a favor: el rècord actual és de 10-6-3.

L'Sparta Rotterdam va guanyar el Waalwijk la temporada anterior, guanyant el partit per 1-0. L'únic golejador d'aquell partit va ser Patrick Joosten.

Set de les últimes deu reunions entre aquests equips van acabar amb BTTS o més de 2,5 FT.

Predicció RKC Waalwijk vs Sparta Rotterdam

Els locals no han canviat gaire de plantilla respecte a la temporada anterior, quan eren l'equip més feble de la lliga. Personalment, esperem la caiguda d'aquest equip en els propers mesos.

L'única victòria de RKC fins ara va ser a la carretera contra l'Heracles per 1-0 FT. Tanmateix, una de les millors actuacions va ser l'empat 2-2 a casa contra el Feyenoord.

L'entrenador Fred Grim va tornar a tenir un gran mal de cap a causa de la ineficiència, ja que el seu equip només va anotar cinc vegades en set partits.

L'Sparta Rotterdam té uns números ofensius una mica millors, però la situació en defensa és alarmant. Han encaixat 17 gols fins ara, que són gairebé 2,50 per partit. Els darrers cinc partits de competicions els han acabat el BTTS, així que ens sentim còmodes apostant per aquesta opció per al xoc de dissabte.