💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Eredivisia holandesa
Data: dissabte, 7 de novembre de 2024
Comença a les 17 h al Regne Unit
Lloc: Covebo Stadion De Koel, Venlo.

El vaixell de VVV continua enfonsant-se a l'Eredivisie holandesa. Després d'haver estat humiliat per l'Ajax, perdent el partit a casa per 0-13 FT, l'equip de Venlo va tenir una nova derrota contra el Groningen.

L'equip local ha baixat fins a la 14a posició, per la qual cosa les il·lusions i expectatives pel proper partit contra l'Hèracles són molt baixes.

Hèracles està fent una mica millor pel que fa a la qualificació i la forma, cosa que òbviament va ser suficient perquè les cases d'apostes els fessin favorits amb 2,25 de probabilitats per guanyar el partit.

VVV-Venlo vs Heracles cara a cara

Aquests dos equips s'han enfrontat 34 vegades en el passat i les estadístiques són molt favorables als visitants. Hèracles va triomfar en 19 partits contra el VVV, set partits van acabar sense guanyar, mentre que l'equip de Venlo va celebrar vuit victòries.

El marcador en aquest estadi està empatat a set victòries cadascun, amb 44 gols marcats en total, amb una mitjana de 2,58 per partit.

L'últim h2h va tenir lloc en aquest mateix estadi al febrer. VVV va guanyar 1-0.

Predicció VVV-Venlo vs Heracles

El VVV i la seva afició segueixen esperant la seva primera victòria a casa. Fins ara han fet tres intents que han resultat en empat i dues derrotes. La línia ofensiva tampoc ha estat productiva aquí, amb només dos gols. Curiosament, el VVV va marcar vuit gols en quatre dies fora.

El seu millor golejador i jugador general és el davanter grec Giakomakis, de 26 anys. Ha sumat sis gols al seu nom fins ara en set partits. Ningú podria haver predit una ratxa de derrotes per al VVV després de vèncer l'Emmen a la primera ronda per 5-3 FT.

Hèracles ha estat en forma sòlida recentment. Van tenir èxit a la copa nacional, guanyant a casa el Telstar per 3-0. El següent partit també va ser increïble, desmantellant l'Utrecht per 4-1 a l'Eredivisie. El principal motiu pel qual no creiem que l'equip visitant guanyi aquí és el seu balanç, en no haver aconseguit la victòria de l'Eredivisie en els darrers deu intents.