💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

la lliga espanyola
Data: diumenge, 1 de novembre de 2024
Comença a les 20:00 del Regne Unit / 21:00 CET
Lloc: Estadi de Ceràmica (Vilareal).

Després d'haver perdut només un dels seus set partits de Lliga en el que va de temporada, el Vila-real es troba en bona forma a la Lliga abans de l'enfrontament de diumenge.

L'amfitrió ha sumat 12 punts de tres victòries i ha empatat cadascun al seu calendari fins ara.

El rebrà després d'un empat a cero contra l'ascens del Cadis per darrera vegada a la lliga.

El Real Valladolid ha caigut a la part baixa de la taula amb una sèrie de victòries consecutives aquesta temporada.

Quatre de les set curses sense victòries han acabat amb derrotes consecutives i estan a la lliga amb tres punts en tres empats en el que va de temporada.

Visitaran després de la derrota per 0-2 a casa davant el CD Alavés en l'últim partit de lliga del calendari.

Cara a cara Vila-real - Valladolid (h2h)

• Dos dels tres últims partits van acabar amb empat.
  • L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • Els dos equips han marcat només en un dels seus últims cinc enfrontaments.
  • L'anterior enfrontament va resultar en un empat a 1.
  • El visitant només va tenir èxit en una de les quatre últimes visites.

Predicció Vila-real - Valladolid

El Vila-real porta quatre jornades sense perdre al campionat, amb victòries i empats alternats. L'amfitrió està nou punts per davant dels visitants en la classificació d'aquesta temporada. Amb els seus oponents a la part baixa de la taula, no hi ha dubte que el partit es perfila com una victòria a casa a temps complet.

L'equip local gaudeix d'un avantatge com a local durant el partit, i una ratxa de quatre victòries consecutives a casa en totes les competicions principals del calendari ajudarà l'equip local a aprofitar el seu avantatge. No obstant això, en els últims cinc enfrontaments a casa, els dos equips han marcat en noranta minuts.

Mentrestant, el Valladolid no ha guanyat cap dels seus partits al calendari en els seus últims set partits de lliga. El visitant només ha aconseguit una victòria en els seus últims deu partits fora de casa de la campanya. Després d'haver fet tan malament a la carretera, Pucela no hauria de representar una amenaça per als amfitrions.

Segons les estadístiques, una victòria a casa a temps complet serà probablement la millor aposta per als apostadors del xoc. A més, els consells per al Vila-real per guanyar una de les meitats del partit també seran útils per obtenir un rendiment digne del partit.