💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Suècia – Allsvenskan
Data: dilluns, 26 d'octubre de 2024
Comença a les 18:00 del Regne Unit / 19:00 CET
Lloc: Paskbergsvallen (Varberg).

Els exercicis de campanya de Varbergs van continuar fins al cinquè joc d'aquesta temporada. Aquesta ratxa sense victòries els va costar alguns punts que els va fer caure a la 5a posició amb 12 punts (27W 7D 6L) a la campanya.

A l'Elfsborg li ha costat mantenir el partit a les seves mans durant els noranta minuts. La majoria dels seus partits estan dominats per empats que els situen en quarta posició amb 39 punts (9V 12D 3L) a la taula.

Varbergs vs Elfsborg Head to Head (h2h)

• Els equips s'han reunit només una vegada en els últims anys.
  • La seva única trobada va resultar en un empat 3-3 a l'Elfsborg.

Predicció Varbergs vs Elfsborg

Varbergs es diferencia del visitant a la taula per 12 punts aquesta temporada. A més, dues derrotes consecutives a casa no fan pujar precisament la moral de l'ascens a la campanya. L'amfitrió arriba sense victòria en els últims cinc enfrontaments, després d'una derrota a casa davant el Norrköping, per 1-3, pel campionat.

L'Elfsborg va mantenir una ratxa sense victòries durant quatre partits consecutius, però només amb una derrota. Tot i això, l'equip buscava victòries a la visita després d'un 3-1 a casa davant el Kalmar, en l'últim partit del calendari.

En el joc invers, el Stromberg de Varbergs va negar la victòria de l'Elfsborg en els últims minuts del partit, que va acabar amb un empat 3-3. Amb els dos equips jugant alt en el partit, podem esperar un enfrontament similar ple d'acció en el proper partit; per això, donar propines a BTTS és la millor aposta del joc.

Els grocs confiaran en la seva experiència a la lliga i en la seva forma decent a la carretera per venjar-se del seu darrer partit de lliga. Per estar segur, l'aposta sense empat a Elfsborg probablement serà una opció adequada per als apostadors.