💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Holanda - Eredivisie
Data: dissabte, 16 de gener de 2024
Comença a les 19:00 del Regne Unit / 20:00 CET
Lloc: Stadion Galgenwaard (Utrecht).

El nomenament de Rene Hake com a director tècnic d'Utrecht li va portar una mica de moneda. Els amfitrions estaven invictes en sis dels set partits de lliga quan van començar, però només han guanyat un dels deu següents partits aquesta temporada. El rebrà després de patir una derrota per 1-0 fora de casa contra el Vitesse la darrera vegada.

Hèracles va empatar els seus punts amb els amfitrions a la taula amb tres victòries en les seves últimes quatre trobades. En la trobada anterior, van aconseguir una gran victòria a casa per 4-0 contra el FC Emmen. Visitaran després d'aquesta victòria amb la moral dels jugadors millorada. Però el seu entrenador, Frank Wormuth, ha perdut cinc dels sis partits contra l'Utrecht.

Utrecht vs Heracles cara a cara (h2h)

• Cap de les seves últimes sis trobades ha acabat amb empat.
  • La trobada anterior va donar a l'Heracles una victòria a domicili per 4-1.
  • L'amfitrió ha registrat quatre de les últimes cinc victòries generals.
  • Els dos equips han marcat en tres dels seus últims cinc partits.
  • El visitant només ha guanyat dues de les deu trobades anteriors.

Predicció Utrecht vs Heracles

Ha estat un fiasco de gols cada cop que aquests dos equips s'han enfrontat últimament. Només un dels seus últims set partits a dues hores ha marcat menys de 2 gols en un partit. Això demostra que podem esperar una pregunta d'alta puntuació en noranta minuts. A més, és probable que els dos equips vegin el fons de la xarxa en el partit.

Per tant, la punta combinada de més de 2,5 gols i BTTS probablement serà una opció adequada del departament de gols del partit. Amb una quota de 2,00, és probable que la propina doni rendiments decents per als apostadors. A més, els dos equips tenen una mitjana de més d'1,0 gols a la Lliga aquesta temporada.

Amb la força del seu equip i l'avantatge sobre el terreny, l'Utrecht està més a prop de sumar els tres punts. Una victòria a casa a temps complet serà probablement la millor aposta dels apostadors en el partit. A més, l'amfitrió té un millor registre d'h2h entre els dos bàndols.