💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Classificacions per a la Copa del Món de la FIFA 2022 - Amèrica del Sud
Data: dijous, 8 d'octubre de 2024
Comença a les 23:45 del Regne Unit / 24:45 CET
Lloc: Estadi Centenario (Montevideo).

L'Uruguai està invicte en tots els amistosos d'enguany després del tancament, després d'un empat a casa 2-2 contra l'Argentina la darrera vegada del programa. L'equip tornarà a casa després de tres desplaçaments consecutius a la carretera, i Oscar Tabárez tindrà la confiança per enfrontar-se a La Roja al Centenari.

Xile finalment va superar les lluites en l'últim partit del calendari. La victòria per 2-3 contra Guinea en un amistós va ser la primera després de set jornades consecutives sense guanyar. L'equip de Reinaldo Rueda arriba amb la il·lusió de debutar a les eliminatòries del Mundial d'aquesta temporada.

Cara a cara Uruguai - Xile (h2h)

• L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va donar la victòria a la Celeste per 0-1.
  • Xile no ha guanyat cap partit fora de casa des del 1937.
  • Només una de les nou darreres trobades va acabar amb empat.
  • Els dos equips han marcat en tres dels seus últims deu partits.
  • A casa, Sky Blue no ha encaixat gols en els dos últims partits.

Predicció Uruguai - Xile

L'Uruguai ha de confiar més en Luis Suárez, ja que ha eliminat Cavani de la convocatòria per al pròxim partit. Això no afecta la vostra puntuació a cap ritme intermedi.

Xile també té noms a la plantilla que poden molestar la defensa de l'equip local, com ara Alexis Sánchez i noves cares com Rodrigo Echeverría i Juan Carlos Gaete.

Analitzant les eines d'atac d'ambdós bàndols, podem esperar almenys dos gols en noranta minuts. Propinar més d'1,5 gols és probablement una opció adequada amb una probabilitat d'1,40 per als apostadors.

És un partit ajustat a Montevideo, però les ocasions són escasses per als visitants tenint en compte l'avantatge del terreny que tenen Suárez i companyia.

Afavoreix La Celeste per una victòria a casa amb una quota d'1,80, però serà més segur optar per un empat sense aposta davant l'Uruguai amb una quota d'1,40 donades les baixes possibilitats d'empat.