💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Data: dissabte, 3 d'octubre de 2024
Comença a les 20 de la tarda al Regne Unit
Lloc: Grolsh Veste Place, Enschede.

El Twente ha fet un començament sorprenentment bo a l'Eredivisie holandesa d'enguany, així que aquest dissabte donen la benvinguda a Emmen a De Grolsh Veste amb gran ànim i confiança.

L'equip més popular de l'Enschede ha acumulat set punts en els seus tres primers partits contra un rival dur, de manera que les expectatives són certament altes ara.

Les cases d'apostes ofereixen ara mateix una taxa de victòria a casa d'1,83, cosa que no és una mala oferta tenint en compte tots els resultats i la forma. Emmen està a només un punt de la taula de l'Eredivisie.

Twente vs Emmen cara a cara

En el passat només hi ha hagut deu partits cara a cara entre aquests dos rivals. El Twente FC va guanyar més partits, sis per ser exactes, i va perdre tres.

El total de gols marcats en aquests duels és de 37, una mitjana molt alta de 3,70 per partit.

El darrer partit va ser un amistós de pretemporada al setembre. El resultat va ser 1-1.

En la temporada anterior de l'Eredivisie, els amfitrions van guanyar les dues vegades: Emmen va guanyar 2-0, Twente va guanyar 4-1 aquí en aquest estadi.

Predicció Twente vs Emmen

Com s'ha esmentat anteriorment, Twente va anotar set punts en uns duels molt durs. Per exemple, van fer una gran jornada a Rotterdam, amb un empat a 1 contra el Feyenoord. Vaclav Cherny va marcar un primer gol en aquell partit. El mateix va fer a la primera part contra el Groningen la setmana passada. El Twente va guanyar aquell partit per 1-3, aconseguint una merescuda victòria. Emmen hauria de ser un oponent molt més feble que Groningen, almenys sobre el paper, així que fer una aposta guanyadora a casa té tot el sentit.

Els visitants tenen grans problemes per defensar-se. L'equip va encaixar vuit gols en els seus tres primers partits de l'Eredivisie, però no ha aconseguit mantenir la porteria a blanc en els seus últims set partits. La tradició també diu que poques vegades aconsegueixen evitar la derrota a Enschede.