Estadístiques de Swansea - Millwall

Consells i prediccions de BwinPrediccions de Swansea - Millwall

Swansea - Millwall Consells i probabilitats. 3 d'octubre, 15:00 INGLATERRA: Campionat – 4a ronda.

• El Swansea City va començar la seva campanya de lliga invicte en tres jornades (G2, L1) i encara no ha rebut cap gol. També és l'únic club de la lliga que encara ha rebut una targeta groga, i amb cinc dels seus darrers sis partits a cara a cara contra el Millwall que han marcat menys de 2 gols, poden estar subratllant en una sèrie de mètriques diferents.
  • La temporada passada, el Swansea va marcar només dos gols a casa a la Lliga més enllà del minut 75, però també va tenir el segon nombre (combinat) d'empats en els partits a casa (13). De totes maneres, la seva "dispersió de gols" a casa és moderada, amb el Swansea encaixant més de 2 gols només una vegada en 15 partits de lliga local, però marcant més de 3 gols només dues vegades.
  • En general, el Millwall ha estat difícil de vèncer durant algun temps, perdent només quatre dels seus 18 partits de lliga anteriors (G7, D7, L4), amb només quatre testimonis de més de 2,5 gols. A més, el cap de Millwall, Gary Rowett, li agrada personalment enfrontar-se al Swansea, evitant la derrota en els seus tres enfrontaments H2H anteriors (G2, D1), amb tots dos guanyant per 1-0.
  • Els 'Lleons' han guanyat cinc de les seves últimes nou lluites fora de casa (G5, D2, L2), i els set partits guanyats/empats han deixat la porteria a blanc. Tot i que sovint guanyen partits ajustats, les seves últimes cinc derrotes a la lliga a fora han marcat una mitjana relativament alta de 4,20 gols per partit.
  • Jugadors a vigilar: el Swansea ha guanyat els seus últims cinc partits de lliga a casa en què Andre Ayew ha marcat, inclosos quatre gols després de 60 minuts.
  • Jed Wallace de Millwall ha marcat en partits de lliga consecutius per al seu club, mentre que set dels seus darrers nou gols a la lliga han arribat en partits fora de casa.
  • Estadística clau: la temporada passada, Millwall va encaixar menys gols fora de casa a la meitat superior de la divisió (0,30 per partit de mitjana).
Partit de cara: SWANSEA – MILLWALL
30/06/20 CHA Millwall Swansea 1: 1
23.11.19 CHA Swansea Millwall 0: 1
09.02.19 CHA Swansea Millwall 1: 0
01.09.18 CHA Millwall Swansea 1: 2
30.04.11 CHA Millwall Swansea 0: 2