💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

França - Lliga 1
Data: divendres, 6 de novembre de 2024
Comença a les 20:00 del Regne Unit / 21:00 CET
Lloc: Stade de la Meinau (Estrasburg).

El partit de divendres a la nit a la Lliga 1 sembla difícil sobre el paper per a l'Estrasburg, que arriba al lloc 19. Dels 9 partits jugats fins ara, el club n'ha perdut 7, tot i que té una victòria. Sortiria de la zona de descens.

El cap de setmana passat, l'Estrasburg va perdre per 2-1 al Reims, un altre club que ha lluitat aquesta temporada, i va ser una derrota lamentable, ja que l'Estrasburg va entrar en aquest partit després de vèncer el Brest per 3-0. Podria haver pensat que el club havia arribat a un nou capítol, però no ho va ser malgrat que el club tenia moltes oportunitats i, en general, jugava bé.

El partit del Marsella contra el Lens es va suspendre a l'últim minut el cap de setmana passat, ja que tants jugadors del Lens van emmalaltir pel coronavirus que va ser impossible jugar el partit a l'Estadi Velòdrom. Però l'OM no va poder descansar ja que jugava entre setmana la Lliga de Campions. Va perdre contra el Porto per 3-0 i sembla que el club sortirà de la competició a la fase de grups, després d'haver perdut també el primer partit a casa de la temporada davant el Manchester City pel mateix resultat.

Òbviament, a Europa això ha estat una decepció per al Marsella, que hauria volgut tenir un impacte aquesta temporada després d'haver vist el PSG i el Lió fer un bon rendiment la temporada passada.

Estrasburg vs Marsella: cara a cara

La temporada passada, aquest partit va acabar 1-1.

• L'última vegada que els clubs es van enfrontar va ser a la Copa de la Lliga a principis d'any, que el Marsella va guanyar per 3-1 a casa.
  • El Marsella fa més de 15 anys que no guanya a l'Stade de la Meinau.

Estrasburg vs Marsella: Previa

El Marsella està en bona forma a la lliga, ja que ha guanyat els seus dos últims partits seguits i està invicte des de fa 2 jornades, agafant 5 punts dels 9 partits disponibles.

A la carretera, el Marsella està invicte aquesta temporada, guanyant tres i empatant un, el que el converteix en un equip perillós.

L'Estrasburg, per descomptat, ha aconseguit descansar aquesta setmana, mentre que el Marsella va ser dimarts a Portugal, cosa que podria significar que estan més cansats que els seus amfitrions. Esperem un bon partit, però Estrasburg pot aprofitar que Marsella ha de viatjar; idealment, aquest partit hauria estat més adequat per al Marsella si s'hagués jugat dissabte.

Estrasburg vs Marsella: consells d'apostes:

• Handicap: Estrasburg +1 a 1,50 (1/2)