💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Predicció del campionat Stoke City vs Brentford per LeagueLane

campionat d'Anglaterra
Data: dissabte, 24 d'octubre de 2024
Comença a les 15 de la tarda al Regne Unit
Lloc: bet365 Stadium, Stoke-on-Trent.

El derbi de la setmana de la Premier League tindrà lloc dissabte a la tarda a l'estadi bet365, on l'Stoke City rebrà el Brentford FC.

Els dos equips estaven ben classificats abans de l'inici de la temporada amb possibilitats de guanyar l'ascens.

Tot i això, tots dos van tenir un rendiment inferior i van guanyar molts menys punts del que s'esperava. La forma s'ha recuperat les últimes setmanes, especialment per als Bees després de vèncer Coventry City i Sheffield Wednesday esquena contra esquena. Són els favorits per continuar aquesta ratxa, actualment tenen un preu de 2,30 per enviar a Stoke City.

Stoke City vs Brentford Head-to-Head

El Brentford ha guanyat l'Stoke City en quatre dels seus últims set partits. Fins ara hi ha hagut un total de 24 enfrontaments cara a cara entre ells, i els Potters han guanyat més, onze enfront de set a Brentford.

Brentford mai ha celebrat una victòria quan es tracta de dies fora de l'Stoke en deu intents, perdent el 80% dels seus partits.

L'últim h2h també es va produir en aquest lloc al juliol. Stoke va guanyar 1-0 gràcies al gol de Lee Gregory.

Stoke City vs Brentford Consells d'apostes

Dirigit per l'experimentat entrenador Martin O'Neill, Stoke City és actualment el 10è de la taula amb nou punts en sis partits. Els últims resultats semblen molt prometedors. L'equip està invicte durant quatre jornades consecutives, després d'haver acumulat sis punts en dues jornades. No hi ha coherència quan es tracta d'aquest lloc. Els dos últims partits van acabar amb empats contra el Birmingham City i el Barnsley.

El Brentford FC té només un lloc i un punt per davant dels Potters. L'equip va respondre molt bé a la inesperada derrota a casa per 2-4 davant el Preston North End, guanyant els seus dos últims partits de lliga. La marxa d'Ollie Watkins ha deixat un gran buit a la plantilla, però el relleu d'Ivan Toney ha estat increïble fins ara. El davanter va marcar set gols en sis partits. Creiem que això portarà l'Abelhas a una altra victòria aquest cap de setmana.