Southampton vs Newcastle Prons, prediccions, quotes

logotip

L'equip més en forma de la Premier League, el Southampton, rep el Newcastle United al St. Mary's Stadium divendres a la nit. L'equip de l'entrenador Ralph Hassenhuttl està jugant un futbol excel·lent i està invicte en cinc partits consecutius, quatre dels quals van acabar amb victòries.

Southampton va guanyar partits de lliga consecutius i va guanyar victòries contra Everton i Aston Villa. El Santos va derrotar als seus rivals per 6-3 en els últims 180 minuts de futbol. El Southampton és cinquè amb 13 punts dels 21 possibles i està a només tres punts del Liverpool, primer classificat. Una victòria sobre el Newcastle United posaria el Southampton al capdavant de la taula de la Premier League a finals de divendres.

El Newcastle United és onzè a la lliga a la vuitena ronda. L'equip de Steve Bruce va anotar 11 punts d'un possible 21 i pot vèncer el Southampton amb una victòria. Els Magpies estan invictes en dos partits consecutius, aconseguint un empat contra el Wolverhampton Wanderers i una victòria davant l'Everton.

El Newcastle United està invicte en sis partits consecutius contra el Southampton. Els seus últims tres enfrontaments han acabat amb victòries per al Newcastle United. El Newcastle United pot guanyar quatre consecutius contra el Southampton divendres a la nit?

Apostes Southampton vs Newcastle

Southampton ho va fer bé a St. Mary's Stadium a les primeres fases de la temporada. Van guanyar sis dels nou punts oferts. La seva única derrota va arribar a mans del Tottenham Hotspur. Des de la derrota per 5-2 davant els Spurs, el Southampton ha gaudit de victòries consecutives contra West Brom i Everton. Santos té +1 de diferència de gols, amb sis gols marcats i cinc permès.

El Newcastle United està invicte fora de casa, amb cinc punts de nou conquistats. Els Magpies van aconseguir una victòria al West Ham i van empatar a Tottenham Hotspur i Wolverhampton Wanderers. L'equip de Bruce té una diferència de +2 gols, amb quatre gols marcats i dos permès.

El Southampton no ha guanyat el Newcastle United des de la temporada de lliga 2015-16. Els Saints van guanyar per 3-1 a St. Mary's Stadium en aquella ocasió. Des de llavors, el Newcastle United ha estat invicte durant sis partits consecutius, amb quatre victòries.

El partit de la temporada passada a St. Mary's Stadium va acabar 1-0 a favor dels Magpies. Allan Saint-Maximin va marcar l'únic gol del partit al minut 79 per donar la victòria al Newcastle United. El Southampton va jugar gran part del partit amb 10 homes després que Moussa Djenepo fos expulsat al minut 28.

Notícies de l'equip Southampton v Newcastle

Hassenhuttl està esperant els informes de condició física de cinc jugadors a Southampton. Jan Bednarek és el que està més a prop d'estar en plena forma per al partit de divendres a la nit, segons els últims informes. William Smallbone encara s'està recuperant d'una lesió a la cuixa i s'espera que es perdi el partit. També és probable que Ryan Bertrand no tingui cap problema a la cuixa. Aquest no és un problema seriós.

Mohammed Salisu encara no està en forma. No ha jugat ni un minut de futbol amb el Southampton des que va entrar al Reial Valladolid a l'estiu. Es considera un projecte a llarg termini, però fins ara ha estat una decepció.

La gran preocupació per l'arribada de Hassenhuttl divendres a la nit és la lesió del genoll del davanter Danny Ings. Ings marca cinc gols en set partits de lliga. Una exploració va revelar que la lesió al genoll de l'atacant no és greu. És probable que es quedi fora del joc per recuperar-se.

Els problemes de lesions de Bruce a St. James' Park va millorar a mesura que avançava la temporada. Quatre jugadors estan catalogats com a fora de joc per al cap de setmana. Jonjo Shelvey, Matt Ritchie, Dwight Gayle i Martin Dubravka estan descartats per diverses lesions. Callum Wilson està en excel·lent forma per al Newcastle United, amb sis gols en set partits.

Predicció Southampton vs Newcastle

Els dos equips marcaran: APOSTEU ARA

Sis dels darrers nou partits de la Premier League entre el Southampton i el Newcastle United han acabat amb els dos equips marcant. Aquests equips han aconseguit trobar el fons de la xarxa entre ells, fins i tot quan els partits contra altres equips de la lliga han estat poc golejats. Tres dels últims sis partits del Southampton han acabat amb gols dels dos equips. Cinc partits consecutius de la lliga del Newcastle United van acabar amb gols dels dos equips.

Callum Wilson marcarà en qualsevol moment: APOSTA ARA

Callum Wilson, fitxat pel Newcastle United per a l'estiu, està en excel·lent forma amb sis gols en set partits. Wilson va anotar dos gols contra l'Everton en la seva darrera sortida a la lliga mentre el Newcastle United va infligir una altra derrota als Toffees. Wilson ha marcat quatre gols en els seus últims quatre partits de la Premier League. Té una mitjana de només 2,31 tirs cada 90 minuts i 0,90 gols esperats cada 90 minuts.

Més de 2,5 gols marcats: APOSTA ARA

Deu dels últims 13 partits de la Premier League entre Southampton i Newcastle United han finalitzat amb més de 2,5 gols marcats. Aquests equips il·luminen la porteria quan s'enfronten a la lliga. Tres dels últims sis partits de lliga del Southampton han acabat amb més de 2,5 gols marcats. El Newcastle United, en canvi, ha disputat quatre dels seus últims sis partits a la final del campionat amb més de 2,5 gols marcats.

El Newcastle United ha guanyat tres partits seguits contra el Southampton a la lliga. En dos d'aquests partits, els dos equips van marcar gols i es van marcar més de 2,5 gols. Els Magpies van guanyar els dos partits entre els clubs la temporada passada per un conjunt de 3-1. En els dos partits, tots els gols es van marcar a la segona part.

Southampton té un greu problema de lesió abans del partit de divendres a la nit, ja que s'espera que Ings es perdi els propers partits a causa de la seva última lesió al genoll. Tot i que el Santos està en forma i juga bé, la pèrdua d'Ings és enorme per les seves possibilitats de guanyar contínuament. Té cinc dels seus 14 gols. La bona notícia és que Che Adams ha tingut un millor rendiment el 2024-21.

Santos va encaixar 12 gols i el Newcastle United ha d'aprofitar les debilitats defensives de l'equip. Amb Ings fora, el Newcastle United hauria de romandre invicte fora de casa. Els Magpies han de reclamar un altre resultat amb una victòria o un empat. Serà el setè partit consecutiu del Newcastle United sense derrota.

Ofertes d'apostes Southampton vs Newcastle

Logotip de Sportsbet.io

Täglicher Preis Boost

Sei dabei und sichere dir Top-Quoten i super Angebote. T&C 18+

Sol·licitud d'oferta Logotip de Bet365

oferta de carrera

Torna un guanyador a 4/1 o millor i guanya una aposta sense risc a la propera cursa ITV en directe (fins a 50 £) a bet365. L'oferta s'aplica a la primera aposta individual realitzada. S'aplica només als mercats de probabilitats guanyadores fixes en cada direcció i als mercats amb condicions puntuals millorades. S'apliquen restriccions d'apostes i termes i condicions. Només clients nous i aptes.