💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Premier League anglesa
Data: diumenge, 25 d'octubre de 2024
Comença a les 15:00 del Regne Unit / 16:00 CET
Lloc: St. Mary Stadium.

Els Toffees han estat el millor equip de la lliga fins al moment d'aquesta temporada, i amb diversos dels Titans que han patit grans contratemps, finalment creuen que aquest és el seu any. L'equip té un rècord de victòries al 100% a la competició, excepte l'empat contra el Liverpool actual campió i arxirival.

Mentrestant, els Saints fa temps que lluiten per continuar la seva temporada, però malgrat unes bones actuacions davant alguns equips febles, realment no hi van. I aquest cap de setmana, davant els homes de Carlo Ancelotti en una situació extrema, estan a la defensiva.

Seguint endavant, els Toffees també han dominat els enfrontaments de cara a cara entre els dos recentment. Així doncs, compte amb l'Everton, el primer equip, per aconseguir una altra victòria aquest diumenge i mantenir-se al capdavant de la taula.

Southampton vs Everton: cara a cara (h2h)

• Les set trobades anteriors van veure gols d'ambdós equips.
  • Els homes d'Ancelotti van registrar cinc de les seves vuit primeres victòries a la general i també nou de les seves catorze victòries anteriors.
  • L'últim enfrontament en aquest estadi va acabar amb una victòria per 1-2 dels convidats.
  • Sis de les vuit reunions anteriors tenien tres o més objectius.

Southampton vs Everton: predicció

Els homes de Ralph Hasenhuttl van empatar 3-3 fora de casa l'últim dia del partit, contra el Chelsea. Mentrestant, els Toffees van aconseguir empatar 2-2 a casa contra el campió Liverpool.

Va ser una actuació clínica dels millors, que es van disparar per l'empat el 81S t minut. Els campions van intentar guanyar en el temps que quedava, però l'equip local es va mantenir fort al darrere.

Continuant, els d'Ancelotti tenen avantatge aquest diumenge. Ha marcat el segon més gols en el moment de la competició i està invicte en una sèrie de deu partits consecutius. A més, tingues en compte que estaven en una ratxa de vuit victòries consecutives abans de l'empat contra els vermells.

De fet, han marcat un total de 25 gols en els seus set partits anteriors i estan en una carrera de tres victòries fora de casa.

D'altra banda, els rivals no van guanyar en set dels últims onze partits en general, i així es van mantenir en vuit dels últims dotze partits a casa.

A més, els Toffees també han enregistrat nou de les catorze victòries de cara a cara anteriors, i també han guanyat l'últim partit de cara a cara en aquest estadi.

Per descomptat, espereu que l'Everton asseguri almenys un punt aquest cap de setmana.

Southampton vs Everton: consells d'apostes

• Doble oportunitat: Everton o empat a 1,50 (1/2)
  • Everton +0.5 Handicap asiàtic @ 1.44 (4/9).

????Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.