💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Lliga de Campions d'AFC
Data: dimarts, 11 de febrer de 2024
Comença a les 14:55 al Regne Unit
Lloc: Estadi Al Sharjah, Sharjah

L'equip Sharjah, un dels nouvinguts a la Lliga de Campions de l'AFC d'enguany, farà acte de presència davant el públic local dimarts a la tarda. S'enfrontaran a l'Al Taawon en el seu primer partit. Els opositors també porten uns anys absents de l'escena, així que és molt difícil dir qui estarà més motivat.

El representant dels Emirats Àrabs Units va ser designat com a favorit per guanyar amb una quota de 2,00. Fem una ullada a la forma i els resultats recents d'aquests equips.

Per arribar aquí, Sharjah es va enfrontar a Dempo als playoffs. Aquell duel va ser molt unilateral i va acabar 3-0 a favor seu. El guanyador es va decidir després de 50 minuts de joc, amb gols d'Anderson, Jean Carlos i Hatab Mousa.

A més, a Sharjah també li va bé a la lliga nacional, ocupant-se quart amb 28 punts en 16 partits. Pel que fa a l'oposició, l'Al Taawon només ha guanyat un dels seus últims quatre partits en totes les competicions.

Sharjah vs Al Taawon: cara a cara

Sharjah i Al Taawon no s'havien trobat mai abans en cap partit oficial.

Sharjah vs Al Taawon: Predicció

Al Taawon està tenint grans problemes pel que fa als dies d'absentisme en els últims mesos. El seu balanç a casa a la Pro League com a visitant és de dues victòries, dos empats i cinc derrotes. Donem suport a Sharjah per començar la seva campanya de campions de l'AFC amb una victòria.

Tanmateix, hauria de ser un joc obert, de manera que més de 2,5 gols FT també és viable. El preu actual és d'1,80. Si et sents una mica més aventurer, tria l'opció Els dos equips marcaran més de 2,5 a 2,00 més.

Sharjah vs Al Taawon: consells d'apostes