💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

la lliga espanyola
Data: dijous, 1 d'octubre de 2024
Comença a les 18:00 del Regne Unit / 19:00 CET
Lloc: Estadi Ramon Sánchez Pizjuan (Sevilla).

La temporada del Sevilla ha començat sense incidents, amb una victòria fora de casa per 1-3 davant el Cadis, que pujava a la lliga. Van obrir la seva campanya a la Lliga després de la derrota de la Supercopa contra el Bayern de Munic al calendari. Així que tornar a casa per al proper partit serà bo per a Julen Lopetegui i els seus.

El Llevant ha començat la temporada amb el peu equivocat, ja que aquesta temporada ha perdut per 4-2 davant el València. Visitaran després d'un 1-3 fora de casa contra l'Osasuna.

Cara a cara Sevilla-Llevant (h2h)

• L'amfitrió ha registrat tres de les últimes cinc victòries generals.
  • L'anterior enfrontament va resultar en un empat a 1.
  • L'amfitrió està invicte en els últims cinc partits.
  • Els dos equips han marcat en tres dels seus últims cinc partits.
  • El convidat no ha tingut èxit en les últimes sis visites.
  • Només una de les últimes cinc trobades va acabar amb empat.

Predicció Sevilla vs Llevant

El Sevilla va marcar fàcilment 3 gols contra el Cadis en el partit inaugural. Tot i això, l'ascens encara va poder trobar el fons de la xarxa en el partit. El Llevant ha marcat en els dos partits aquesta temporada malgrat el resultat i s'enfronta al seu tercer partit consecutiu amb una mitjana de 2,5 gols.

A partir d'aquestes estadístiques, podem esperar que el joc estigui ben acabat en noranta minuts. La millor suposició és que el xoc acabarà amb un xoc de gols baixos, de manera que la punta de menys de 3,5 gols és probablement la millor aposta perquè els apostadors obtinguin rendiments decents del partit.

A més, també apunta a la possibilitat d'un BTTS dins del joc i, amb una probabilitat de 1,80, la pista per a BTTS sembla ser una opció adequada al joc.

A més, el Sevilla va acabar quart la temporada passada a la taula de la Lliga, mentre que el Llevant va ser 12è per a la temporada. Amb l'avantatge al camp i una major força de la plantilla, probablement l'amfitrió crearà més oportunitats pel mig. És per això que una victòria a casa a temps complet sembla la combinació ideal en el joc.