💡Font directa de LEAGUELANE.com. Per obtenir consells rendibles diaris, visiteu el seu enllaç PREDICCIONS PREMIUM.

Lliga de les Nacions Unides
Data: dimecres, 14 d'octubre de 2024
Comença a les 19:45 del Regne Unit / 20:45 CET
Lloc: Hampden Park.

Israel i Eslovàquia han abandonat efectivament la cursa pel primer lloc, cosa que els donaria un bitllet per a la Lliga A. De moment, la batalla és només entre els homes de Steve Clarke i els motors.

Tenint en compte que els dos s'enfronten aquest dimecres a Hampden Park, l'enfrontament és pràcticament decisiu, sobretot amb qualsevol dels dos equips separats per un únic punt.

Com a tal, segur que podríem preveure un enfrontament ferotge, i ambdós equips estarien disposats a lluitar fins al final.

Tenint en compte la forma dels dos equips, la seva desesperació i el joc invers (un thriller de tres gols, amb els dos equips colpejant el fons de la xarxa), esperem un altre partit de gols per dimecres.

Escòcia - República Txeca: cara a cara (h2h)

• L'últim partit va acabar amb una victòria fora de casa per 1-2 per als homes de Clarke. El partit s'havia celebrat només fa un mes.
  • Mai va fallar a marcar a casa.
  • Cinc dels vuit enfrontaments anteriors han vist gols dels dos equips.
  • Els equips de Jaroslav Silhavy han marcat dos o més gols en tots els partits competitius fora de casa.

Escòcia - República Txeca: predicció

Andrew Robertson i els seus nois havien aconseguit una victòria per 1-0 a casa a l'última ronda contra Eslovàquia. En un partit molt disputat, els locals van aconseguir la victòria després d'una primera part sense gols.

Mentrestant, les Locomotives van registrar una victòria fora de casa per 1-2 la setmana passada contra Israel. Els visitants van marcar els seus dos primers gols a cada part, tot i que l'equip local va marcar un en 56º minut: no n'he trobat cap més.

Tal com estan les coses, els dos equips estan en bona forma. Els homes de Clarke han guanyat sis dels seus set partits anteriors i estan invictes en els últims 12 mesos.

A casa, la darrera derrota va ser el setembre del 2019 i, des d'aleshores, han anat registrant un seguit de victòries en aquests partits, llevat d'un únic partit.

D'altra banda, el seu rival havia guanyat tres dels seus quatre partits anteriors en general i havia marcat dos o més gols en nou dels seus dotze partits anteriors.

Al llarg del camí, van tenir una ratxa de victòries al llarg del 2024 i també van marcar dos o més gols en cadascun d'aquests partits.

I, finalment, els enfrontaments de cara a cara anteriors també van ser partits de gran puntuació.

Tenint en compte tots aquests factors, s'espera que els dos equips marquin dimecres, sobretot amb l'ascens a la Lliga A en joc.