Prediccions, prediccions i consells de Rotherham - Luton

⚽ Prediccions Rotherham - Luton

Rotherham – Luton consells i probabilitats. 4 de novembre, 20:45 INGLATERRA: Campionat – 10a ronda.

Vista prèvia de Rotherham – Luton

• El Rotherham United va caure en una derrota per 1-0 davant l'Stoke City, la qual cosa significa que tres de les seves quatre derrotes a la Lliga la 2024/21 van tenir un avantatge d'un gol, i en tres d'elles no van aconseguir anotar. No obstant això, tot i que no han patit derrotes de lliga consecutives des del maig del 2019, els seus nou enfrontaments a la Lliga aquesta temporada han produït un total de sis penals, i els dos últims a casa han produït dues targetes vermelles, de manera que el drama podria estar al final. la part superior de la taula.
  • Una victòria per 3-0 en el seu darrer partit aquí significa que el Rotherham ha marcat més de 3 gols en quatre de les sis victòries anteriors a casa. Amb quatre dels últims cinc gols a casa marcats abans de l'HT, sembla probable un començament ràpid, tot i que cal destacar que el Rotherham no ha guanyat en set dels últims nou partits a casa en què els dos equips han marcat.
  • El Luton Town només ha guanyat dos dels seus vuit partits competitius anteriors (D1, D5), després de no haver marcat en les cinc derrotes. Un enfocament combatiu els ha vist recollir un total de 16 targetes grogues, la majoria de la lliga, però segueixen invictes aquesta temporada obrint el marcador (G6, L1).
  • A més, els Hatters han mantingut la porteria a blanc en les seves últimes sis lligues fora de casa. Curiosament, quatre dels últims cinc es van mantenir sense gols al minut 70, mentre que dos van veure com els seus oponents rebien una targeta vermella al minut 70. Finalment, dues de les últimes tres derrotes a la lliga del Luton en les quals van anotar tots dos equips, van ser testimonis de la xarxa Luton primer.
  • Jugadors a vigilar: Michael Smith ha registrat quatre gols en les últimes cinc victòries a casa del Rotherham i tres gols en quatre partits de la seva carrera contra el Luton.
  • James Collins, del Luton, no ha estat mai del bàndol perdedor en un partit en què ha fallat un penal (G4, L1), però no ha guanyat en els últims sis partits fora de casa en què n'ha anotat un (D3, L3).
  • Estadístiques interessants: el Luton ha promediat només 2,57 córners i 1,57 targetes grogues en les seves set derrotes competitives com a carretera aquest any.
Jocs de cara: ROTHERHAM – LUTON
12/08/09 FAC Luton Rotherham 3: 0
28/11/09 FAC Rotherham Luton 2: 2
31.03.09 LT Luton Rotherham 2: 4
20.09.08 LT Rotherham Luton 1: 0
24.04.01 A Luton Rotherham 0: 1

INGLATERRA: Campionat – 10a ronda